"Διαζύγιο" για Ζήνα - Ρήγα. Τους χώρισαν τα ευρώ...

02.11.2009
Η αρχή έγινε με το βιντεοκλίπ «Νόημα» και η συνέχεια παίχτηκε φέτος το καλοκαίρι. Όπως όλα δείχνουν, το βιντεοκλίπ «Έλα νύχτα» ήταν η τελευταία συνεργασία της Πέγκυς Ζήνα με τον Κωνσταντίνο Ρήγο. Τι συνέβη όμως στο παρασκήνιο;
Η αρχή έγινε με το βιντεοκλίπ «Νόημα» και η συνέχεια παίχτηκε φέτος το καλοκαίρι. Όπως όλα δείχνουν, το βιντεοκλίπ «Έλα νύχτα» ήταν η τελευταία συνεργασία της Πέγκυς Ζήνα με τον Κωνσταντίνο Ρήγο. Τι συνέβη όμως στο παρασκήνιο; Η γνωστή τραγουδίστρια λέγεται πως είναι ιδιαίτερα στεναχωρημένη από την απόφαση αυτή του γνωστού χορογράφου, καθώς είχε επενδύσει πολλά στη συνεργασία τους. Τα τελευταία 4 χρόνια σε όλες τις οπτικοποιήσεις των τραγουδιών της Πέγκυς αλλά και στη σκηνική της παρουσία στα νυχτερινά κέντρα όπου εμφανιζόταν είχε την επιμέλεια ο Κωνσταντίνος Ρήγος. Μάλιστα, η ερμηνεύτρια είχε μιλήσει πολλές φορές με ενθουσιασμό για το χορογράφο και τη συνεργασία τους αλλά και το πόσο τη βοήθησε στην καλλιτεχνική της πορεία.

Όμως, όλα τα ωραία έχουν ένα τέλος! Στην περίπτωση των δύο πρώην πια συνεργατών το τέλος δόθηκε εξαιτίας του ποσού των 18.000 ευρώ που ζήτησε ο Κωνσταντίνος Ρήγος για να οπτικοποιήσει το επόμενο τραγούδι της Πέγκυς. Είναι γνωστό στη μουσική πιάτσα πως ο γνωστός χορογράφος είναι ο ακριβότερος απ’ όλους, αλλά εν μέσω οικονομικής κρίσης τα ποσό θεωρήθηκε απαγορευτικό από τη δισκογραφική εταιρεία της τραγουδίστριας.

Έπειτα από συνεννόηση που είχε η τραγουδίστρια με την εταιρεία της αποφασίστηκε το επόμενο βιντεοκλίπ (σ.σ.: θα είναι πιθανότατα το «Χάνομαι») να σκηνοθετήσει ο Μανόλης Τζιράκης, ο οποίος είχε συνεργαστεί με την Πέγκυ και στο παρελθόν. Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη αν ο Κωνσταντίνος Ρήγος θα επιμεληθεί το στήσιμό της στην πίστα της «Ιεράς Οδού» δίπλα στον Δημήτρη Μητροπάνο, αλλά πρόσωπα που γνωρίζουν καλά θεωρούν ότι κάτι τέτοιο είναι μάλλον απίθανο.
Ο λόγος φαίνεται ότι είναι η δυσαρέσκεια της γνωστής τραγουδίστριας από τον τρόπο που διακόπηκε η συνεργασία τους, θεωρώντας πως ο Κωνσταντίνος Ρήγος μπορούσε να μετριάσει τις οικονομικές του απαιτήσεις.