Τρίτωσε το κακό

20.07.2007
Ακόμα και μια «λαίδη» μπορεί να περνάει μια άσχημη περίοδο. Η δική μας όμως, η «Λαίδη» Άντζελα του τραγουδιού, δεν λέει να συνέλθει από τις κακοτυχίες

Ακόμα και μια «λαίδη» μπορεί να περνάει μια άσχημη περίοδο. Η δική μας όμως, η «Λαίδη» Άντζελα του τραγουδιού, δεν λέει να συνέλθει από τις κακοτυχίες που την κυνηγάνε τον τελευταίο καιρό. Ό,τι κι αν αποφασίσει, στο τέλος της βγαίνει ξινό, ακόμα και αν το έχει προγραμματίσει μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια.

Αποφάσισε να φτιάξει τη μύτη της, «έπεσαν» πάνω της να τη φάνε ότι έκανε show για να απασχολήσει τα ΜΜΕ. Δεν πρόλαβε να συνέλθει απ όλα αυτά που άκουσε για τη μεταμόρφωσή της με τη νέα μύτη και ήρθε η δεύτερη κακοτυχία. Μόλις εμφανίστηκε αεράτη και πανέμορφη, σίγουρη πλέον για την άψογη εμφάνισή της, στα βραβεία MAD, το κοινό αντί να την αποθεώσει την υποδέχτηκε με μπουκάλια, με αποτέλεσμα να πάθει σοκ από αυτές τις αντιδράσεις, αφού είχε συνηθίσει το πλήθος να τη λατρεύει. Κι ενώ μάζεψε την αξιοπρέπειά της και έφτιαξε τις πιο ωραίες τουαλέτες για να εμφανιστεί σε γνωστό μαγαζί της Μυκόνου, δεν πρόλαβε να κάνει εγκαίνια και το μαγαζί έκλεισε, γιατί δεν είχε άδεια λειτουργίας! Μάλιστα, η Άντζελα Δημητρίου γλίτωσε στο παρά πέντε το αυτόφωρο μαζί με την κόρη της Όλια, η οποία τραγουδούσε μαζί της. Αν και γίνονται προσπάθειες ώστε να δοθεί σύντομα η άδεια και να ξανανοίξει το μαγαζί, η δημοφιλής τραγουδίστρια νιώθει εξουθενωμένη από τα συνεχή χτυπήματα της μοίρας.

Δεν μπορεί να συνέλθει από την κακοτυχία που την κυνηγάει εδώ και μερικούς μήνες και μάλιστα κάποιοι λένε ότι η στροφή που έκανε με το πολιτικό τραγούδι «Αχ, πατρίδα μου» γύρισε μπούμερανγκ στην καριέρα της.

Αν και όλα αυτά τα χρόνια η Άντζελα έχει περάσει μεγάλες δυσκολίες, νιώθει αδύναμη να αντισταθεί στη μοίρα και άτομα από το φιλικό της περιβάλλον υποστηρίζουν ότι τον τελευταίο καιρό είναι σκεπτική και μελαγχολική. Μάλιστα, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η πρώτη της κίνηση ήταν να καταφύγει στον πνευματικό της, για να της διαβάσει ευχή για τη βασκανία, καθώς πιστεύει ότι την έχει «χτυπήσει» κακό μάτι. Οι πολύ δικοί της άνθρωποι προσπαθούν να την κάνουν να δει τα πράγματα με αισιοδοξία λέγοντάς της αυτό που λέει ο λαός ότι, αν τριτώσει το κακό και στη δική της περίπτωση αυτό φαίνεται ότι συνέβη με το κλείσιμο του μαγαζιού, στη συνέχεια θα έρθει κάτι πολύ καλό. Έτσι, η μεγάλη κυρία του λαϊκού μας τραγουδιού περιμένει πότε θα σπάσει η γκαντεμιά και θα ξαναέρθουν οι παλιές καλές μέρες, κάτι που φυσικά το αξίζει, γιατί έχει αγωνιστεί πολύ στη ζωή της.