Όλα τα μυστικά του Sex and the City-2

22.10.2009
Κοστούμια από την δεκαετία του 80', εμφανίσεις έκπληξη από μεγάλες σταρ όπως είναι η Πενέλοπε Κρουζ (Penélope Cruz), η Μίλι Σάιρους (Miley Cyrus) και η Λάιζα Μινέλι (Liza Minnelli). Αυτές είναι μόνο μερικές από τις λεπτομέρειες που έχουν γίνει γνωστές σχετικά με την ταινία "Sex and the City- 2".
Κοστούμια από την δεκαετία του 80', εμφανίσεις έκπληξη από μεγάλες σταρ όπως είναι η Πενέλοπε Κρουζ (Penelope Cruz), η Μίλι Σάιρους (Miley Cyrus) και η Λάιζα Μινέλι (Liza Minnelli). Αυτές είναι μόνο μερικές από τις λεπτομέρειες που έχουν γίνει γνωστές σχετικά με την ταινία "Sex and the City 2".

H διάσημη στυλίστρια της σειράς - κολλητή της δικής μας Άννας Βίσση - Πατρίσια Φιλντ (Patricia Field) και πλέον των ταινιών του "S.A.T.C", αποκάλυψε μερικά μυστικά ακόμα στο περιοδικό "People".

Η Φιλντ βρέθηκε σε εκδήλωση που διοργανώθηκε για την έρευνα κατά του Καρκίνου την Τετάρτη στην Νέα Υόρκη (ΝΥ) και αστειευόμενη για την ταινία, τόνισε:

"Ξέρω ότι πρόκειται για το Star Wars των γυναικών σε όλο τον πλανήτη". Η στυλίστρια δεν ήταν καθόλου φειδωλή στο να αποκαλύψει μερικά καυτά μυστικά που έχουν να κάνουν με τα κοστούμια από τα 80' , εξηγώντας:

Πρόκειται για την αρχή της ταινίας. Η Κάρι περιμένει να συναντήσει τις τρεις φίλες της και ταυτόχρονα σκέφτεται την περίοδο που πρωτομετακόμισε στη Νέα Υόρκη στη δεκαετία του 80'. Εκεί θυμάται τον τρόπο με τον οποίο γνωρίστηκε με τη Σαμάνθα και τη Σάρλοτ.

Όμως, ποιό ρόλο θα παίξουν οι Κρουζ, Σάιρους και η Λάιζα Μινέλι;

Η Κρουζ θα υποδυθεί μια σινιέ διευθύντρια τράπεζας που θα βάλει σε μπελάδες την Κάρι στη σχέση της με τον Μεγάλο. Η Λάιζα Μινέλι από τη μεριά της, έκανε γυρίσματα τριών ημερών και ευχαρίστησε πρωταγωνιστές και τεχνικούς τραγουδώντας το "Every time I say Goodbye".

Πρόσφατα, η Σάιρους γύρισε μια σκηνή με την Κιμ Κατράλ (Kim Cattrall), την τηλεοπτική μας Σαμάνθα. Στη σκηνή αυτή φαίνεται να φτάνουν και οι δύο στην πρεμιέρα κάποιας ταινίας, φορώντας μάλιστα το ίδιο φουστάνι.

Η Φιλντ επιβεβαίωσε ότι η σκηνή αυτή βρίσκεται μέσα στο σενάριο, αλλά δεν θέλησε να πει κάτι παραπάνω γι' αυτό,εκτός από τα εξής:

"Η Μίλι είναι πολύ καλό κορίτσι και της αρέσει ο ρόλος της. Είναι πολύ χαλαρή και άνετη".

Όσον αφορά τα μέρη που γυρίζεται η δεύτερη ταινία του "S.A.T.C", η Φίλντ επιμένει ότι δεν θα μείνουμε παραπονεμένες, αφού υπάρχουν τα κορίτσια θα κάνουν ταξίδι και στο Μαρόκο.

Στην πρώτη ταινία οι τέσσερις φίλες ταξίδεψαν στο Μεξικό μετά τον παρ' ολίγο γάμο της Κάρι με το Μεγάλο. Στη νέα ταινία οι Κάρι, Σαμάνθα, Μιράντα και Σάρλοτ θα επισκεφτούν το Μαρόκο.

Η Πατρίσια αποκάλυψε ότι τα γυρίσματα στο Μαρόκο θα διαρκέσουν 6 εβδομάδες και πιθανότατα θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε και επί της οθόνης χορευτές του χορού της κοιλιάς και τους Βεδουίνους.

Στην μεγαλύτερη ερώτηση που έχουν όλες οι θαυμάστριες της Κάρι, η Φιλντ σφράγισε τα χείλη της. Έτσι στην φήμη για πιθανή εγκυμοσύνη της Κάρι στην δεύτερη ταινία που αναμένεται στις αίθουσες τον Μάιο, η Φιλντ έπαιξε το ρόλο της Πυθίας:

"Δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτό. Θα πρέπει να το δείτε μόνες σας γιατί αλλιώς δεν έχει πλάκα".

Τις τελευταίες ημέρες έγινε γνωστό ότι στην δεύτερη ταινία θα λάβει χώρα ένας μεγαλειώδης γάμος, οι σκηνές του οποίου γυρίζονται ήδη στο Κονέκτικατ. Οι φήμες λένε ότι πρόκειται για το γάμο του ομοφυλόφιλου κολλητού της Κάρι, Στανφορντ με τον μέχρι πρότινως εχθρό του, Άντονι Μαραντίνο.