Ο Θέμος ηθοποιός σε ταινία-υπερπαραγωγή

18.06.2007
Πριν από ένα μήνα γράφαμε για τη μεγαλύτερη ελληνική κινηματογραφική παραγωγή όλων των εποχών, το «Αlter Εgo» με πρωταγωνιστή τον Σάκη Ρουβά.

Πριν από ένα μήνα γράφαμε για τη μεγαλύτερη ελληνική κινηματογραφική παραγωγή όλων των εποχών, το «Αlter Εgo» με πρωταγωνιστή τον Σάκη Ρουβά. Αυτές τις μέρες ανακοινώνεται επίσημα ότι ο «διάδοχος» του Σάκη δεν είναι άλλος από τον Θέμο Αναστασιάδη! Πέρα, λοιπόν, από επιτυχημένος εκδότης και παρουσιαστής, φαίνεται πως ζήλεψε τη δόξα των Χολιγουντιανών αστέρων κι έτσι σύντομα θα κάνει το ντεμπούτο του στη μεγάλη οθόνη.

Η ταινία στην οποία θα ενσαρκώσει έναν καθοριστικό ρόλο για την πλοκή της ιστορίας έχει τίτλο «Το φιλί της ζωής» και πρόκειται για μια ερωτική κωμωδία μυστηρίου. Το σενάριο και η σκηνοθεσία είναι του Νίκου Ζαπατίνα, γνωστού και καταξιωμένου δημιουργού από προηγούμενες επιτυχημένες κινηματογραφικές ταινίες, όπως οι «Εφάπαξ» και «Ένας κι ένας», ο οποίος επέλεξε για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους την Κατερίνα Παπουτσάκη, τη Ζέτα Δούκα, τον Σάκη Μπουλά και τον Λαέρτη Μαλκότση, εξασφαλίζοντας παράλληλα τη φιλική συμμετοχή του Γιάννη Ζουγανέλη. Αξίζει να σημειωθεί ότι για τη συγκεκριμένη παραγωγή είχε ακουστεί και το όνομα της Ντορέττας Παπαδημητρίου, αλλά λίγες ημέρες πριν η ίδια αποχώρησε από το καστ, επιλέγοντας να ξεκουραστεί για λίγο καιρό έπειτα από τα εξαντλητικά γυρίσματα του «Αlter Εgo».

«Ερωτικές συνωμοσίες και ίντριγκες με αρκετές δόσεις γέλιου από έναν απολαυστικό Θέμο, που δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ έτσι», μας υπόσχονται οι παραγωγοί της ταινίας, τα γυρίσματα της οποίας ξεκίνησαν ήδη στις 2 Ιουνίου στη Σίφνο, όπου και θα πραγματοποιηθεί το μεγαλύτερο μέρος τους. Το budget της παραγωγής, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, θα αγγίξει τα επίπεδα του «Αlter Εgo», δηλαδή ένα ποσό που θα φτάσει το ένα εκατομμύριο ευρώ! Επόμενος σταθμός των γυρισμάτων θα είναι η Μήλος.

Αν και θα είναι η πρώτη κινηματογραφική απόπειρα του Θέμου, μπορούμε να φανταστούμε ότι η συμμετοχή του θα «απογειώσει» την ταινία και θα είναι το επόμενο talk οf the town, αν λάβουμε υπόψη τις θεότρελες μεταμφιέσεις του και τους πειραματισμούς του, χωρίς να διστάζει να τσαλακώσει την εικόνα του. Ποιος μπορεί να ξεχάσει, άλλωστε, τη φωτογράφησή του ως νοτιο-αφρικανού μεγιστάνα που περιτριγυρίζεται από γυμνά μοντέλα ή το βαμμένο πράσινο μαλλί του σατιρίζοντας με το δικό του τρόπο την επικαιρότητα;