Επανασύνδεση της Τζένιφερ Άνιστον με τον πρώην;

16.10.2009
Δεν είναι η πρώτη φορά που Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) και ο Τζον Μάγιερ (John Mayer)επανασυνδέονται μετά από ένα χωρισμό. Όμως, το ζευγάρι ακόμα επιμένει τo ζευγάρι ότι βγαίνουν σαν φίλοι.

Δεν είναι η πρώτη φορά που Τζένιφερ Ανιστον (Jennifer Aniston) και ο Τζον Μάγιερ (John Mayer) επανασυνδέονται μετά από ένα χωρισμό. Όμως, το ζευγάρι ακόμα επιμένει ότι βγαίνουν σαν φίλοι.

"Απολαμβάνουν την φιλία τους", δηλώνει στο περιοδικό "People" πρόσωπο από το περιβάλλον του τραγουδιστή.

"Τελευταία, τους αρέσει να συζητούν και ανταλλάσουν συμβουλές για τα προσωπικά τους. Έχουν καταφέρει να ξεπεράσουν τις διαφορές τους και παραμένουν φίλοι".

Οι δυο τους βρέθηκαν τον περασμένο μήνα, στην Νέα Υόρκη και συγκεκριμένα στο μπαρ του ξενοδοχείο "Bowery Hotel".

"Η Άνιστον είχε ξαπλώσει στην αγκαλιά του Μάγιερ. Έδειχναν ερωτευμένοι", αποκαλύπτει αυτόπτης μάρτυρας.

"Η ηθοποιός ήταν ντυμένη απλά, με τζιν παντελόνι και φανελάκι. Συχνά, ξέσπαγε σε γέλια με τα αστεία της παρέας του συντρόφου της", συμπλήρωσε ο μάρτυρας.

Στην διάρκεια της επίσκεψης της στην Νέα Υόρκη, η Άνιστον δεν συνάντησε μόνο τον πρώην φίλο της αλλά και τον πρώην σύζυγο της Μπράντ Πητ.

Σύμφωνα με τα τότε δημοσιεύματα, το ραντεβού έγινε σε σουίτα κεντρικού ξενοδοχείου με τον Μπράντ να ανυπομονεί να ακούσει την συμβουλή της για την κρίση που περνάει η σχέση του με την Αντζελίνα.

Η 40χρονη Άνιστον και ο 31χρονος Μάγιερ χώρισαν για πρώτη φορά τον Αύγουστο του 2008. Μετά από μερικούς μήνες, τα ξαναβρήκαν για να ξαναχωρίσουν τον Μάρτιο λίγο μετά την δημόσια κοινή εμφάνιση τους στην απονομή των Οσκαρ.