Χρήστης κάνναβης ο Στίβεν Γκέιτλι

16.10.2009
Χρήση Ινδικής κάνναβης είχε κάνει ο άτυχος τραγουδιστής του συγκροτήματος "Boyzone", Στίβεν Γκέιτλι (Stephen Gately) το βράδυ που πέθανε. Τουλάχιστον αυτό αποκάλυψε ο 32χρονος σύντροφός του τραγουδιστή, Άντριου Κόουλς (Andrew Cowles).

Πάντως, οι Ισπανικές Αρχές έχουν αποφανθεί ότι ούτε το αλκοόλ, ούτε τα ναρκωτικά έπαιξαν ρόλο στο θάνατο του Γκέιτλι.

Βέβαια, φίλοι του 33χρονου Στίβεν αποκάλυψαν ότι ο Γκέιτλι ήταν τακτικός χρήστης της κάνναβης, την οποία του άρεσε να καπνίζει, παρότι ο τρόπος ζωής του απείχε πολύ από τη ζωή ενός ροκά.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της τοξικολογικής έρευνας, ο άτυχος τραγουδιστής δεν είχε δεν είχε κάνει χρήση κάποιας άλλης ναρκωτικής ουσίας, ενώ ο θάνατος φαίνεται να οφείλεται σε καρδιακή προσβολή που έπαθε ο Γκέιτλι εξαιτίας κάποιου κληρονομικού προβλήματος της οικογένειάς του.

Όσον αφορά την κάνναβη, την χρήση της επιβεβαιώνει και το τρίτο πρόσωπο που συντρόφευε το ζευγάρι εκείνο το βράδυ. Πρόκειται για το Βούλγαρο Γκεόργκι Ντότσεβ (Georgi Dochev) που ο Γκέιτλι και ο Κόουλς είχαν γνωρίσει νωρίτερα εκείνο το βράδυ, στο γκέι κλαμπ "Palma" όπου και διασκέδαζαν.

Μάλιστα, ο 25χρονος Ντότσεβ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Ισπανική τηλεόραση για να μιλήσει για τη μοιραία βραδιά έναντι 70.000 ευρώ.

Εν το μεταξύ, τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος "Boyzone" αποφάσισαν να τραγουδήσουν στην τελετή ενταφιασμού του Γκέιτλι που θα γίνει το Σάββατο (16/10/2009).

Η κηδεία θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι του Σαββάτου στην εκκλησία "Laurence O'Toole's Church" στο Δουβλίνο.

Ο Ρόναν Κίτινγκ ( Ronan Keating), ο Σέιν Λαντς (Shane Lynch), ο Κιθ (Keith Duffy Ντάφι) και ο Μίκι Γκράχαμ (Mikey Graham ) θα παρουσιάσουν ένα μουσικό αφιέρωμα προς τιμήν του αδικοχαμένου φίλου τους Στίβεν, γιατί όπως δήλωσαν "αυτό θα επιθυμούσε και ο ίδιος".

Μάλιστα, ακούγεται ότι οι τέσσερις άντρες θα είναι εκείνοι που θα μεταφέρουν το φέρετρο του 33χρονου τραγουδιστή.

Το συγκρότημα, ο σύντροφος του Γκέιτλι και η οικογένειά του κανονίζουν τις τελευταίες λεπτομέρειες για την ταφή αλλά και για τα τραγούδια που θα του αφιερώσουν.

Το χώρο αναμένεται να κατακλύσουν δεκάδες αστέρες του τραγουδιού και της σόου μπιζ αφού ο Γκέιτλι ήταν αγαπητός φίλος πολλών διασήμων όπως είναι ο Έλτον Τζον (Elton John), ο Άντριου Λόιντ Βέμπερ (Andrew Lloyd Webber) και το συγκρότημα Γουεστλάιφ (Westlife), ενώ εκατοντάδες αναμένεται να είναι οι φανς του συγκροτήματος και του Στίβεν Γκέιτλι που θα κατακλύσουν τους δρόμους γύρω από την εκκλησία.