Μου λείπει πολύ η Ρένα

24.05.2007
Ο πόνος του συντρόφου της αξέχαστης Ρένας Βλαχοπούλου, που πρόσφατα έφυγε από κοντά μας, δεν λέει να καταλαγιάσει.

AΠΟ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

Ποιος μπορεί να ξεχάσει την εθνική μας Ρένα και το αστείρευτο χιούμορ της; Τις έξυπνες ατάκες και τον απίστευτο χαρακτήρα της; Κανένας, φυσικά! Σε αυτήν τη θέση βρίσκεται ο επί δεκαετιών σύντροφος της ζωής της κ. Γιώργος Λαφαζάνης. Πρόκειται για έναν άνθρωπο που στήριξε πολύ τη μεγάλη μας ηθοποιό στην καριέρα της, χωρίς ωστόσο να θέλει να προβάλλεται. Είναι ο άντρας που της έδωσε πολλή αγάπη, κάτι που δεν σταμάτησε ποτέ να αναφέρει η ηθοποιός όσο ζούσε. Με λίγα λόγια (όπως θα έλεγε και η ίδια), ήταν ο άνθρωπος της ζωής της!

Θελήσαμε, λοιπόν, να επικοινωνήσουμε με τον κ. Γιώργο Λαφαζάνη και να μας μιλήσει για το πώς νιώθει όλο αυτό το διάστημα δίχως την παρουσία της μοναδικής Ρένας στο πλευρό του. Χρειάστηκε πάρα πολλές φορές να επικοινωνήσουμε με την οικία του μέχρι να καταφέρουμε να του αποσπάσουμε δυο τρεις δηλώσεις, αφού δεν είναι από τους ανθρώπους που θέλει να απασχολεί τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Μπορεί να κουράσαμε λιγάκι την κυρία που φροντίζει το σπίτι με τα συνεχή τηλεφωνήματά μας, όμως καταφέραμε αυτό που επιδιώκαμε. «Είναι μεγάλη η απώλεια της Ρένας. Μου λείπει πολύ», μας απάντησε συνεχίζοντας: «Ήταν μια σπάνια προσωπικότητα και φαντάζομαι δεν λείπει μονάχα σ' εμένα».

Η αλήθεια είναι πως ο κ. Λαφαζάνης έχει δίκιο, αφού η Ρένα λείπει από τον κάθε Έλληνα, κάτι που φαίνεται από τις υψηλές θέσεις στον πίνακα της θεαματικότητας που καταλαμβάνουν οι ταινίες της όταν προβάλλονται στην τηλεόραση.

Τέλος, όσον αφορά τον κ. Λαφαζάνη, σχεδόν καθημερινά έρχεται σε επαφή με την αγαπημένη του αδερφή, ούτως ώστε να μη νιώθει τη μοναξιά σε τόσο μεγάλο βαθμό!