Θύματα του ίδιου φαρσέρ

22.05.2007
Τον μπελά τους έχουν βρει τρεις αγαπημένες μας ηθοποιοί από φαρσέρ που τους τηλεφωνεί μέρα-νύχτα, ακόμη και μεταμεσονύχτιες ώρες. Η Μάγδα Τσαγγάνη, η Τασσώ Καββαδία και η Ευαγγελία Σαμιωτάκη

Τον μπελά τους έχουν βρει τρεις αγαπημένες μας ηθοποιοί από φαρσέρ που τους τηλεφωνεί μέρα-νύχτα, ακόμη και μεταμεσονύχτιες ώρες. Η Μάγδα Τσαγγάνη, η Τασσώ Καββαδία και η Ευαγγελία Σαμιωτάκη εδώ και αρκετές ημέρες είχαν τηλεφωνικές παρενοχλήσεις από άγνωστο άντρα, ο οποίος προσπαθούσε με κάθε τρόπο να τους πουλήσει όχι ένα, αλλά 1.000 πιάτα μόνο με 20 ευρώ!

Οπως μπορείτε να διαπιστώσετε και οι ίδιοι, ήταν αδύνατον να τον πάρουν στα σοβαρά, ωστόσο δεν μπορούσαν να γλιτώσουν από αυτόν, αφού τους τηλεφωνούσε επανειλημμένως. Έτσι, λοιπόν, επικοινωνήσαμε και με τις τρεις κυρίες, για να μας πουν τι ακριβώς συνέβη.

Τασσώ Καββαδία: «Μου τηλεφώνησε κάποιος νεαρός ένα βράδυ και με το ζόρι ήθελε να αγοράσω πιάτα. Του είπα πως είμαι μόνη μου και πως δεν τα χρειάζομαι και έβαλε τα κλάματα, γιατί, όπως μου είπε, κανένας δεν αγοράζει και έχει ανάγκη τα 20 ευρώ. Τι να του πω κι εγώ; Τον λυπήθηκα και του είπα πως θα αγοράσω, αλλά ποτέ δεν ήρθε. Τότε συνειδητοποίησα ότι πρόκειται για έναν αστείο άνθρωπο».

Ευαγγελία Σαμιωτάκη: «Δέχομαι τα αστεία και τις φάρσες, όχι όμως όταν αυτά είναι επαναλαμβανόμενα. Με πήρε κι εμένα δυο τρεις φορές μέσα σε ένα βράδυ και δεν μπορούσα να τον αποφύγω με τίποτα. Έβλεπα μάλιστα και το Παρά πέντε και με ενοχλούσε. Όταν όμως του μίλησα πιο απότομα, έπαψε να με ενοχλεί». Βαγγέλης Στεργίου

Μάγδα Τσαγγάνη: «Πρόκειται για έναν παλαβό, ο οποίος όμως δεν ήξερε πού έπεσε! Με πήρε ένα βράδυ και μου είπε για μια εκπληκτική προσφορά: 1.000 πιάτα με μόλις 20 ευρώ. Αφού επέμενε, του είπα ότι θέλω να αγοράσω 5.000 πιάτα και του έδωσα διεύθυνση. Ε, αυτό ήταν! Δεν με ξαναενόχλησε».