Έχασε τον πατέρα της

30.03.2007
Δεν μπορεί να συνέλθει από το σοκ του χαμού του αγαπημένου της πατέρα Σταύρου η αγαπημένη μας παρουσιάστρια. Μόλις προχθές Δευτέρα η δημοφιλής παρουσιάστρια έχασε τον άνθρωπο στον οποίο, όπως λένε οι φίλοι της, είχε τη μεγαλύτερη αδυναμία. Τώρα βυθισμένη στο πένθος και απαρηγόρητη προσπαθεί από τη μια να παρηγορήσει τη μητέρα της και από την άλλη να μαζέψει τα κομμάτια της για να συνεχίσει την καριέρα της.

Από την Κατιάνα Ματζαρίδου

Μεγάλη η ατυχία για τη Ρούλα. Πάνω που κόντευε να πιστέψει ότι η ζωή της έμπαινε πάλι σε ρυθμούς ανοδικούς το χτύπημα της μοίρας ήρθε να τη συγκλονίσει.Με μεγάλη χαρά και αδημονία ετοιμαζόταν να κάνει το comeback της στον Alpha παραδίδοντας δύο εκπομπές που έπρεπε εκπληρώνοντας το συμβόλαιό της. Είχε αρχίσει να σκέφτεται αισιόδοξα και η «Ζωή σαν όνειρο» έδειχνε να αντανακλά έστω κι ένα κομμάτι της καθημερινότητάς της.Γιατί η χαρά της ήταν ανείπωτη, καθώς η υγεία του αγαπημένου της πατέρα, που βασανιζόταν από την άνιση μάχη με την επάρατη νόσο, είχε σταθεροποιηθεί.Το χρόνιο πρόβλημά του έδειχνε ύφεση και η οικογένειά του δεν ανησυχούσε καθόλου.

Και ξαφνικά, Δευτέρα πρωί το τηλέφωνο της Ρούλας χτύπησε και από την άλλη άκρη του σύρματος ακούστηκε η μητέρα της Αργυρένια: «Ρούλα, έλα γρήγορα, ο μπαμπάς σου έπεσε και χτύπησε», της είπε με φωνή που έτρεμε και γεμάτη ανησυχία. Σαν την τρελή έφυγε από το σπίτι της στα βόρεια προάστια για να πάει στο πατρικό της στο Παλαιό Ηράκλειο. Φτάνοντας εκεί είδε τον πατέρα της πεσμένο στο πάτωμα. «Ζαλίστηκε κι έπεσε», της εξήγησε η μητέρα της και της εξήγησε πως έχει χάσει τις αισθήσεις του. Αμέσως η Ρούλα κάλεσε το 166 και τον πήγαν στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο για να διαπιστωθεί πως ο Σταύρος Κορομηλάς ήταν ήδη νεκρός. Όπως της είπαν οι γιατροί, ο πατέρας της ζαλίστηκε, λιποθύμησε και έπεσε νεκρός από ανακοπή καρδιάς. «Και τώρα πώς θα το πω στη μάνα μου;» ήταν η πρώτη κουβέντα που κατάφερε να ψελλίσει ανάμεσα στους λυγμούς της.

Η κυρία Αργυρένια και ο Σταύρος Κορομηλάς ήταν υπόδειγμα ζευγαριού και έζησαν ευτυχισμένοι περισσότερα από 50 χρόνια. Απέκτησαν τρία παιδιά: τη Θεοδωρούλα, τη μεγαλύτερη, τον Θανάση και τη Λένα. Η πρωτότοκη έγινε TV star και μάλιστα από τις πιο φημισμένες, ενώ ο Θανάσης, ο βενιαμίν, αφιερώθηκε στην αδελφή του και έγινε ο δικός της άνθρωπος που ασχολιόταν με όλες εκείνες τις μικρές λεπτομέρειες που δυσκολεύουν τη ζωή μιας τηλεστάρ.Η Λένα, η μεσαία, ακολούθησε τα βήματα του πατέρα τους που ήταν στρατιωτικός και έγινε αστυνομικός. Μάλιστα, υπηρετεί στη Χάγη στα γραφεία της αστυνομίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Από εκεί ήρθε μέσα σε λίγες ώρες μόλις πληροφορήθηκε το θάνατο του πατέρα τους. Η κηδεία του Σταύρου Κορομηλά έγινε το απόγευμα της Τρίτης από το νεκροταφείο του Παλαιού Ηρακλείου και δεν έλειψαν οι φίλοι της Ρούλας και κυρίως οι άνθρωποι που της στάθηκαν χρόνια τώρα και στις καλές και στις άσχημες στιγμές της. Δίπλα της, βράχος ακλόνητος, ο άντρας της Νάσος Γαλακτερός. Αγαπούσε τον πεθερό του πολύ και τώρα το δύσκολο έργο του να παρηγορήσει τη Ρούλα πέφτει σ’ αυτόν. Όλοι στην οικογένεια είχαν αυτές τις μέρες τα τηλέφωνά τους κλειστά και απέφυγαν να μιλήσουν για την πιο τραγική τους στιγμή, όπως διακριτικά έκρυβαν από τη δημοσιότητα το πρόβλημα που τους ταλάνιζε τα τελευταία χρόνια. «Δεν κάνω τηλεόραση για να με βλέπει η μαμά μου και ο μπαμπάς μου», είχε πει σε συνέντευξή της η εθνική μας τηλεπαρουσιάστρια Ρούλα Κορομηλά.

Όμως, οι γονείς της ήταν πάντα εκεί όταν έκανε τις μεγάλες ζωντανές εκδηλώσεις, όπως στο Λυκαβηττό, αλλά και όταν πήγαινε στη Σύρο, στην Πάτρα και σε κάθε άκρη της Ελλάδας την παρακολουθούσαν ανελλιπώς και την έκριναν, γιατί τη λάτρευαν.Αυτή τη φορά όταν η Ρούλα θα παρουσιάσει τα δύο τελευταία επεισόδια του «Ζωή σαν όνειρο» η κυρία Αργυρένια θα κάθεται μόνη της απέναντι από τη μικρή οθόνη. Κάποια τσιμπήματα στην καρδιά της και κάποιες ενοχλήσεις που νιώθει από την ώρα που έμεινε μόνη έχουν κάνει τη Ρούλα να ανησυχεί εξαιρετικά. Τα μάτια της είναι μόνιμα βουρκωμένα και η ψυχή της μαύρη από τη θλίψη. Και μόνο όταν θα αντικρίσει τη Ρούλα στο γυαλί, λαμπερή και χαμογελαστή όπως πάντα, θα διασκεδάσει κάπως το πένθος της. Αυτό το χρέος προς τη μητέρα της βασανίζει την παρουσιάστρια, που, αν και σύμφωνα με πληροφορίες θέλει να απομονωθεί στο σπίτι της στη Μύκονο και να θρηνήσει ως επαγγελματίας που είναι, θα σφίξει την καρδιά της και θα επιστρέψει στον Alpha, Μεγάλη Τρίτη το βράδυ στις 23.00.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ