Ντάνιελ Κρεγκ-Χιού Τζάκμαν εναντίον δύο κινητών!

29.09.2009
Το επίμονο κουδούνισμα ενός κινητού τηλεφώνου έγινε η αιτία να χάσουν την ψυχραιμία τους, δύο γόηδες του Χόλιγουντ και να διακοπεί μια θεατρική παράσταση.

Το επίμονο κουδούνισμα ενός κινητού τηλεφώνου κάποιου από τους θεατές έγινε η αιτία να χάσουν την ψυχραιμία τους οι δύο γόηδες του Χόλιγουντ και να διακοπεί μια θεατρική παράσταση.

Αλλά ας πάρουμε την ιστορία από την αρχή:

Ο "Τζέιμς Μποντ", Ντάνιελ Κρεγκ (Daniel Craig) και ο "X-Man", Χιού Τζάκμαν (Hugh Jackman) συμπρωταγωνιστούν σε θεατρικό έργο στο Μπρόντουγεϊ.

Την ώρα που βρίσκονταν στην σκηνή ερμηνεύοντας έναν απαιτητικό διάλογο, ο διαπεραστικός ήχος ενός κινητού που είχε ξεχαστεί ανοιχτό, διέκοψε τον ειρμό τους.

Στην αρχή, οι δύο ηθοποιοί προσπάθησαν να κρατήσουν την ψυχραιμία τους, όταν όμως το κουδούνισμα συνεχίστηκε η υπομονή τους εξαντλήθηκε και με έντονο ύφος απευθύνθηκαν στον ιδιοκτήτη του κινητού:

"Τι θα κάνεις; Θα το σηκώσεις; Αλλιώς κλείστο! Εκτός και αν έχεις καμιά καλύτερη ιστορία. Μπορείς να σηκωθείς να μας την πείς", προκάλεσε ο Χιού Τζάκμαν τον θεατή.

Το κοινό γέλασε και με ένα ζωηρό χειροκρότημα επεφήμησε τον 40χρονο Τζάκμαν που το κατόρθωμα του κατάγραψε κάμερα του κοσμικού σάιτ "TMZ". Όμως, πριν προλάβει να καταλαγιάσει το χειροκρότημα, άλλο ένα τηλέφωνο χτύπησε και ήταν η σειρά του 41χρονου Κρεγκ να ανταποκριθεί: "Πιάσε το τηλέφωνο, τώρα"!

Η ψύχραιμη αντίδραση του "Τζέιμς-Μποντ" έρχεται σε αντίθεση με αυτή του ηθοποιού Ρίτσαρντ Γκρίφιθς (Richard Griffiths), που το 2005, έδιωξε από την παράσταση μια γυναίκα που έκανε το λάθος να ξεχάσει το κινητό της ανοιχτό.

Αν και οι σέξι πρωταγωνιστές είναι περισσότερο γνωστοί από τους κινηματογραφικούς τους ρόλους, φέτος διάλεξαν να συνεργαστούν στο θεατρικό σανίδι στο έργο "A steady Rain", το οποίο αφηγείται την ιστορία δύο αστυνομικών και πώς η φιλία τους αλλάζει για πάντα εξαιτίας μιας οικογενειακής διαμάχης.

Η παράσταση έκανε πρεμιέρα στις αρχές του μήνα, και όπως ήταν αναμενόμενο προσέλκυσε το ενδιαφέρον του γυναικείου κοινού, για ευνόητους λόγους. Όμως, οι δύο ωραίοι του Χόλιγουν, παρά τις εντυπωσιακές ερμηνείες τους, δεν κατάφεραν να αποζημιώσουν τις θαυμάστριες τους που ήταν προετοιμασμένες για "οφθαλμόλουτρο":

"Οι ερμηνείες τους ήταν καταπληκτικές , θα μπορούσαν όμως να φορούν λιγότερα ρούχα", δήλωσε μια γυναίκα που έσπευσε να τους απολαύσει ζωντανά στην πρεμιέρα.