Φταίει ο έρωτας

27.03.2007
Ο λουλουδοπόλεμος μεταξύ των δύο ήταν έντονος, όπως και οι ματιές, σύμφωνα με τους θαμώνες, που διαισθάνθηκαν ότι κάτι «παίζεται».

Ο λουλουδοπόλεμος μεταξύ των δύο ήταν έντονος, όπως και οι ματιές, σύμφωνα με τους θαμώνες, που διαισθάνθηκαν ότι κάτι «παίζεται». Ο «Κολοσσός», όπως είναι το παρατσούκλι του διεθνή άσου, έμεινε μέχρι αργά στο μαγαζί παρέα με το φίλο του Βασίλη Μπορμπόκη και αποχώρησε τα ξημερώματα. Μόνος; Ουδείς μπορεί να απαντήσει με σιγουριά. Πάντως, ορισμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι η νεαρή τραγουδίστρια Νάνσυ Αλεξιάδη και ο παίκτης της ΑΕΚ αποχώρησαν μαζί, αλλά κανείς δεν βάζει το χέρι του στη φωτιά!

Η γνωριμία των δύο δεν είναι «φρέσκια», δεδομένου ότι ο Δέλλας από το περασμένο καλοκαίρι είχε δει τη νεαρή τραγουδίστρια, όταν η Νάνσυ τραγουδούσε στο πλευρό του Νίκου Βέρτη στο «Ρosidonio». Τότε, όμως, η γνωριμία τους είχε τυπικό χαρακτήρα. Ο «Κολοσσός» είχε το μυαλό του στραμμένο αλλού και η Νάνσυ συζητούσε για το επόμενο σχήμα στο οποίο θα συμμετείχε Στην πορεία, ωστόσο, ο Δέλλας βρέθηκε κάμποσες φορές στη Θεσσαλονίκη και οι συναντήσεις του με τη νεαρή τραγουδίστρια τους οδήγησαν, σύμφωνα πάντα με τις φήμες, σε πιο στενή σχέση.