Ωραία μου δασκάλα

08.02.2007
Ερωτευμένος με τη δασκάλα του Βίκυ Κουλιανού δηλώνει ο 25χρονος Γιώργος Παντελής, που δικαιωματικά κέρδισε τον τίτλο του «Mr Handsome» και είναι ο ωραιότερος άντρας της χρονιάς. Το νεαρό μοντέλο δεν μπόρεσε να αντισταθεί στη γοητεία της μελαχρινής καλλονής και με μοναδική ειλικρίνεια παραδέχτηκε στο ΛΟΙΠΟΝ τον έρωτά του για εκείνη: «Είναι θηλυκό, είναι θεά, είναι η Βίκυ!».

Από την Κατερίνα Χριστακοπούλου

Αν και με τα προσόντα του σίγουρα θα έχει γοητεύσει εκατοντάδες γυναίκες που θα τον έχουν στην κορυφή των μύχιων επιθυμιών τους, ο ίδιος έχει τυφλωθεί από τη γοητεία της Βίκυς Κουλιανού και δεν έχει μάτια για άλλη.

«Είδα τη Βίκυ και κόπηκαν τα πόδια μου», μας είπε όταν τον συναντήσαμε στο σπίτι του στου Ζωγράφου. «Είμαι ερωτευμένος. Είναι συγκλονιστικά ωραία γυναίκα. Είναι θεά! Ακούς, να το γράψεις αυτό!», συνέχισε και τα μάτια του φαίνονταν να βγάζουν φλόγες και η καρδιά του να χτυπάει δυνατά, επιβεβαιώνοντας τον έρωτά του. Μα, για ποια μιλάμε; τον ρώτησα. Για τη Βίκυ Κουλιανού, η οποία είναι η δασκάλα του στην Ακαδημία Μοντέλων που ίδρυσε φέτος ο Γιώργος Κουτούλιας.

«Το δηλώνω ότι είμαι ερωτευμένος μαζί της. Μέχρι τώρα μπορεί γενικά να μη με απασχολούσαν ιδιαίτερα οι έρωτες, αλλά αυτή είναι ειδική περίπτωση Είναι το πλάσμα τέτοιο και με αφόπλισε. Εκπέμπει μια ακτινοβολία που μαγνητίζει κι αυτό συνέβη και σ' εμένα. Την πρώτη φορά που την είδα κοκκίνισα. Και όταν εκείνη με ρώτησε γιατί κοκκινίζεις;, ε, τότε κόπηκαν τα πόδια μου! Κόλλησα μαζί της».

Δεν μπορούσε να βρει λόγια να εκφράσει το έντονο συναίσθημα που τον έχει κυριεύσει «Ξέρεις, η Βίκυ εκτός από φοβερή γυναίκα είναι και καταπληκτικός άνθρωπος. Ακόμη και ως δασκάλα βγάζει στοιχεία από τον πραγματικό της εαυτό. Τη θαυμάζω όμως και ως ηθοποιό, αφού άλλωστε και το δικό μου επόμενο βήμα θα είναι το θέατρο. Πιστεύω ότι έχουμε κοινά στοιχεία».

Δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα του συνέβαινε κάτι τέτοιο όταν πήρε την απόφαση να παρακολουθήσει τα μαθήματα στην Ακαδημία Μοντέλων.

«Έχω δασκάλα και την Εβελίνα Παπαντωνίου, η οποία είναι επίσης υπέροχη και με κάνει να βλέπω τη δουλειά σαν έργο τέχνης. Είμαι σε καλά χέρια. Επίσης, συμπαθώ πολύ τον Γιώργο Κουτούλια, γιατί είναι ντόμπρος και κάνει σοβαρή δουλειά βγάζοντας αληθινά μανεκέν. Τον εμπιστεύομαι», δήλωσε.

Όμως, στην περίπτωση της Βίκυς Κουλιανού τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά και υπάρχει κάτι πολύ παραπάνω από την πλευρά του από μια απλή συνεργασία και περιμένει με ανυπομονησία την ανταπόκριση του γνωστού μοντέλου.

Το Μάιο ο Γιώργος Παντελής θα ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο για να εκπροσωπήσει τη χώρα μας και ενώ εμείς ελπίζουμε να κατακτήσει τον τίτλο του πιο όμορφου άντρα παγκοσμίως, ως άλλος Νίκος Παπαδάκης, ο ίδιος σίγουρα έχει στο μυαλό του το πώς θα κατακτήσει τη «θεά του» Βίκυ Κουλιανού.