Ο Πάτρικ Σουέζι αποτεφρώθηκε!

18.09.2009
Ο Πάτρικ Σουέζι (Patric Swayze) αποτεφρώθηκε! Οι στάχτες του δημοφιλούς "Dirty Dancing", βρίσκονται προς το παρόν στο γραφείο του δικηγόρου.

Ο Πάτρικ Σουέζι (Patric Swayze) αποτεφρώθηκε! Οι στάχτες του δημοφιλούς πρωταγωνιστή του "Dirty Dancing", βρίσκονται προς το παρόν, στο γραφείο του δικηγόρου του, ενώ η χήρα του, Λίζα Νάιμι (Lisa Niemi) ρυθμίζει τις απαραίτητες διαδικασίες για να μπορέσει να τις διασκορπίσει στο αγαπημένο του ράντσο, στο Νέο Μεξικό.

Την είδηση καθώς και λεπτομέρειες από το πιστοποιητικό θανάτου του Σουέζι, αναφέρουν αμερικάνικα δημοσιεύματα στο διαδίκτυο.

Έτσι μαθαίνουμε ότι ο θάνατος του 57χρονου ηθοποιού -την περασμένη Δευτέρα- οφείλεται σε "καρδιοαναπνευστική ανακοπή", την οποία προκάλεσε η εξάπλωση του "επιθετικού καρκίνου στο πάγκρεας", με τον οποίο πάλευε εδώ και ενάμισι χρόνο.

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό αν η οικογένεια σκοπεύει να κάνει παραδοσιακή κηδεία. Το μόνο που προγραμματίζεται μέχρι στιγμής, είναι ένα δημόσιο "προσκύνημα" στην πόλη όπου γυρίστηκε η ταινία που του χάρισε παγκόσμια φήμη.

Η Λίμνη Λούρ (Lure) στην Βόρεια Καρολίνα, προβλέπεται να αποτελέσει πόλο έλξης για χιλιάδες φανατικούς θαυμαστές του Σουέζι. Η είσοδος στο χώρο της τελετής θα είναι ελεύθερη, αλλά οι διοργανωτές επιθυμούν οι επισκέπτες να δωρίζουν χρήματα στην οργάνωση κατά του καρκίνου στο πάγκρεας.