Βικτόρια Μπέκαμ: το κάνω κάθε βράδυ!

16.09.2009
Για όσα συμβαίνουν πίσω από την κλειδαρότρυπα της κρεβατοκάμαρας της μίλησε η Βικτόρια Μπεκάμ (Victoria Beckham), σε αμερικάνικο τηλεοπτικό σώου, αποκαλύπτοντας ότι νιώθει πάντα το ίδιο σέξι δίπλα στον άντρα της, Ντέιβιντ Μπέκαμ (David Beckham).

Για όσα συμβαίνουν πίσω από την κλειδαρότρυπα της κρεβατοκάμαρας της μίλησε η Βικτόρια Μπεκάμ (Victoria Beckham), σε αμερικάνικο τηλεοπτικό σώου, αποκαλύπτοντας ότι νιώθει πάντα το ίδιο σέξι δίπλα στον άντρα της, Ντέιβιντ Μπέκαμ (David Beckham).

Οι γαργαλιστικές λεπτομέρειες από την ερωτική της ζωή με τον γοητευτικό ποδοσφαιριστή βρέθηκαν στο επίκεντρο της συζήτησης: "Ναι, νιώθω πάντα πολύ σέξι", απάντησε η Βικτόρια όταν ρωτήθηκε πώς αισθάνεται που κοιμάται εδώ και 10 χρόνια με τον ίδιο άντρα.

Συνεχίζοντας έκανε σαφές ότι η ρουτίνα της καθημερινότητας δεν έχει σβήσει το ερωτικό πάθος απο το γάμο της: "Ξαπλώνω κάθε βράδι με τον Ντέιβιντ. Προσπαθώ τουλάχιστον. Έχει βέβαια τον τρόπο του να μου ξυπνά τις αισθήσεις"!

Βέβαια, οι συνεχείς μετακινήσεις τους μεταξύ Αγγλίας, Ιταλίας και ΗΠΑ, δεν μας επιτρέπουν να πάρουμε κυριολεκτικά τα λόγια της Βικτόρια, αφού τουλάχιστον τις μισές μέρες του χρόνου ο καθένας τους βρίσκεται σε διαφορετική ήπειρο από τον άλλον. Ωστόσο, μπορούμε να αντιληφθούμε το πνεύμα της.

Η 35χρονη Βικτόρια ήταν ιδιαίτερα κομψή, μέσα στο γκρί στράπλες τουίντ φόρεμα από την προσωπική κολεξιόν της, που έκανε θραύση στις πωλήσεις και έχει ήδη εξαντληθεί. Εκδήλωσε όμως το παράπονό της για τον τρόπο που την αντιμετωπίζουν τα μίντια:

"Όλοι λένε ο Ντέιβιντ είναι πολύ όμορφος και εγώ πολύ ιδιότροπη! Έχω σιχαθεί να με αποκαλούν ιδιότροπη. Ίσως φταίει η κατατομή του προσώπου μου. Δεν ξέρω", είπε για το γεγονός ότι φαίνεται πάντα μουτρωμένη στις φωτογραφίες.

"Πάντως δεν κάνω κάτι για να δείχνω έτσι. Μπορεί να είναι ότι είμαι αφηρημένη όταν με φωτογραφίζουν. Αλλά άδικα μου κόλλησαν το παρατσούκλι η "Ψηλομύτα", διαμαρτυρήθηκε η Βικτόρια για τον χαρακτηρισμό "Posh" που της αποδίδουν τα μέσα ενημέρωσης.

Στο τέλος της συνέντευξης, που έγινε με αφορμή την παρουσίαση της προσωπική της συλλογής στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, η Βικτόρια μοιράστηκε το μυστικό της για να δείχνει πάντα άνετη κι ωραία, ακόμη και όταν την φωτογραφίζουν στο αεροδρόμιο.

"Όταν ταξιδεύεις πρέπει να είσαι πάντα όμορφη και περιποιημένη. Μου το είχε μάθει η μαμά μου αυτό. Γι΄αυτό κουβαλάω πάντα μαζί μου στη βαλίτσα της καμπίνας ένα ζευγάρι πιτζάμες. Έτσι, μόλις απογειωθούμε, πηγαίνω στην τουαλέτα -μοιάζω λίγο σαν τον σούπερμαν- και αλλάζω στα γρήγορα, για να νιώθω άνετα την ώρα της πτήσης! Θέλω πάντα να νοιώθω άνετα".