Γουίτνεϊ Χιούστον: Ο άντρας μου με έφτυνε στα μούτρα!

15.09.2009
Σε κόλαση είχε μετατρέψει την ζωή της τραγουδίστριας Γούιτνεϊ Χιούστον (Whitney Houston), ο πρώην άντρας της, Μπόμπι Μπράουν (Bobby Brown).

Σε κόλαση είχε μετατρέψει την ζωή της τραγουδίστριας Γούιτνεϊ Χιούστον (Whitney Houston), ο πρώην άντρας της, Μπόμπι Μπράουν (Bobby Brown).

Η ντίβα της R&B περίγραψε με τρόμο στην Όπρα Γουίνφρεϊ (Ophra Winfrey) τον εφιάλτη που βίωνε καθημερινά τα χρόνια του έγγαμου βίου της με τον Μπόμπι Μπράουν.

"Αυτός ο άνθρωπος ήταν η καταστροφή μου. Έχω υποφέρει στα χέρια του, όχι μόνο εξαιτίας των ναρκωτικών αλλά και της βίαιης συμπεριφορά του. Έφτασε στο σημείο να με φτύσει στο πρόσωπο, μπροστά στα έκπληκτα μάτια της κόρης μου, που εκείνη την στιγμή κατέβαινε τις σκάλες. Με μισούσε!

Συνεχίζοντας η 46χρονη τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι σε έναν από τους συχνούς ομηρικούς καυγάδες τους, ο Μπράουν την έσπρωξε με δύναμη στον τοίχο, και άρχισε να την γρονθοκοπά στο πρόσωπο, μέχρι να ματώσει.

Η Χιούστον όμως δεν το "έβαλε κάτω", προσπάθησε να αντισταθεί: "Πήρα το τηλέφωνο και του το έφερα με δύναμη στο κεφάλι. Εκείνος έπεσε αναίσθητος στο πάτωμα".

Η Χιούστον δεν μίλησε μόνο για τα προβλήματα στην διάρκεια του 15χρονου γάμου της. Τόλμησε να θίξει και το καυτό θέμα της εξάρτησης της από τα ναρκωτικά, λίγο μετά την επιτυχία της ταινίας "Ο Σωματοφύλακας", με συμπρωταγωνιστή της τον Κέβιν Κόστνερ (Kevin Costner), το 1992.

"Στην αρχή παίρναμε ένα κοκτέιλ μαριχουάνας και κοκαΐνης, γρήγορα όμως περάσαμε στην ηρωίνη. Ήμουν κατατρυπημένη παντού!", παραδέχτηκε μετανοιωμένη η τραγουδίστρια που δηλώνει πλέον "καθαρή", χάρη στην μητέρα της Σίσι Χιούστον (Cissy Huston):

"Ήταν αυτή που με βοήθησε να απεξαρτηθώ. Μια μέρα έφερε η ίδια την αστυνομία στο σπίτι και με οδήγησαν σηκωτή στην κλινική για αποτοξίνωση.

'Δεν πρόκειται να σε αφήσω να χαθείς', μου είπε. 'Θέλω πίσω την κόρη μου. Θέλω να δω τα μάτια σου να λάμπουν και πάλι!', μου φώναζε με πόνο ψυχής. Τότε μπορεί να την μισούσα, αργότερα όμως, εκτίμησα το καλό που μου έκανε. Με βοήθησε να βγω από την κόλαση. Έστω και μετά από 7 χρόνια κατάφερα να δω και πάλι φως στην ζωή μου".

Η Γούιτνεϊ υπέβαλλε αίτηση διαζυγίου τον Απρίλιο του 2007 και ελεύθερη από το "κακό παρελθόν" της, επιχείρησε φέτος μια δυναμική επανεμφάνιση στην καριέρα της!