Ένα σπουργίτι στην αγκαλιά της Νικόλ Ρίτσι!

10.09.2009
Σε πελάγη ευτυχίας πλέει από χθες, η Νικόλ Ρίτσι( Nicole Richie), που έγινε για δεύτερη φορά μητέρα.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει από χθες η Νικόλ Ρίτσι (Nichole Richie), που έγινε για δεύτερη φορά μητέρα.

H 27χρονη πρώην αστέρας των ριάλιτι, έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι που το ονόμασε Σπουργίτι! Συγκεκριμένα το πλήρες όνομα του παιδιού είναι Σπάροου (Σπουργίτι) Τζέιμς Μίντναϊτ (Sparrow James Midnight).

Η Ρίτσι μαζί με τον σύντροφο της μουσικό Τζόελ Μάντεν (Joel Madden), έχουν ήδη ένα κοριτσάκι, την Χάρλοου (Harlow), που γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 2008.

"Τις πρώτες πρωινές ώρες της 9ης Σεπτεμβρίου, ακούστηκε το πρώτο κλάμα από τον Σπάροου Τζέιμς Μιντνάϊτ, που έχει βάρος 3 κιλά και 250 γραμμάρια. Η μητέρα και το μωράκι είναι καλά στην υγεία τους και ευχαριστούν για τις ευχές σας". έγραψαν οι ευτυχισμένοι γονείς στη σελίδα της Ρίτσι στο διαδίκτυο.

Η κόρη του δημοφιλούς τραγουδιστή Λάιονελ Ρίτσι (Lionel Richie), και κολλητή της Πάρις Χίλτον (Paris Hilton), από τότε που έγινε μητέρα αποφάσισε να γίνει "καλό καρότσι".

Έκοψε τα ξενύχτια, τα ποτά και τις ναρκωτικές ουσίες που στο παρελθόν την είχαν οδηγήσει πίσω από τα σίδερα της φυλακής και αφοσιώθηκε στην οικογένεια της: "Βρήκα νόημα στη ζωή μεγαλώνοντας την κόρη μου", δήλωνει η ίδια σε συνεντεύξεις της, εντυπωσιάζοντας τους πάντες με την μεταμόρφωση της.

Μάλιστα το 2007 εκείνη και ο άντρας της δημιούργησαν το "Richie-Madden Children's Foudation", ένα ίδρυμα για παιδιά που προσφέρει δωρεάν ιατρική φροντίδα και εκπαίδευση.

Επίσης, η Ρίτσι έχει διοχετεύσει τη δημιουργικότητά και την αγάπη της για τη μόδα σχεδιάζοντας ρούχα για εγκυμονούσες και παιδιά, ενώ ιδιαίτερα πετυχημένη θεωρείται η σειρά κοσμημάτων της "House of Harlow 1960" .