Μέγκαν Φοξ & Μπράιν Όστιν Γκριν ξανά μαζί;

07.09.2009
Ένα από τα πιο μπερδεμένα και απρόβλεπτα ζευγάρια του Χόλυγουντ που έχουν περάσει δια πυρός και σιδήρου, η σέξι ηθοποιός Μέγκαν Φοξ (Megan Fox) και ο επίσης ηθοποιός από τα "Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς", Μπράιαν Όστιν Γκριν (Brian Austin Green) εντοπίστηκαν να κάνουν μαζί βόλτες και ψώνια στο Τορόντο του Καναδά χθες το απόγευμα.

Ένα από τα πιο μπερδεμένα και απρόβλεπτα ζευγάρια του Χόλυγουντ που έχουν περάσει δια πυρός και σιδήρου, η σέξι ηθοποιός Μέγκαν Φοξ (Megan Fox) και ο επίσης ηθοποιός από τα "Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς", Μπράιαν Όστιν Γκριν (Brian Austin Green) εντοπίστηκαν να κάνουν μαζί βόλτες και ψώνια στο Τορόντο του Καναδά χθες το απόγευμα.

Η 23χρονη Μέγκαν που μέχρι πρόσφατα δήλωνε πως ήταν μόνη της και ανήμπορη να είναι καλή σύντροφος στον οποιονδήποτε, φαίνεται πως άλλαξε γρήγορα γνώμη και από τη μοναξιά της προτίμησε τη δοκιμασμένη παρέα του συντρόφου της Μπράιαν. Αν και το ζευγάρι εντοπίσθηκε μαζί τελευταία φορά στα μέσα Ιουνίου, τα φαινόμενα αποδεικνύουν πως είναι ξανά μαζί έστω προς το παρόν.

Η επιμονή της Μέγκαν να μιλάει δημόσια για την κατάσταση της σχέσης τους, που εδώ κι καιρό έχει συνεχή σκαμπανεβάσματα, αλλά και το γεγονός ότι είχε συνδεθεί ερωτικά με τον συμπρωταγωνιστή της στην ταινία "Transformers", Σία ΛεΜπούφ (Shia LeBouf), πρέπει να κακοφάνηκαν στον 32χρονο Μπράιαν.

Τον περασμένο Ιούνιο, η εκθαμβωτική ηθοποιός εντοπίσθηκε να απολαμβάνει τον πρωινό καφέ της παρέα με τον Σία στο Λος Άντζελες πριν τον αφήσει με το αυτοκίνητό της για φυσιοθεραπεία, που έκανε για το τραυματισμένο χέρι του.

Το αυτοκίνητο της Μέγκαν βρίσκονταν έξω από το σπίτι του Σία γύρω στις 7 το πρωί, ενώ το ζευγάρι έφυγε κατά τις 8, κάνοντας μια στάση για ντόνατς.

Αναμφισβήτητα η Μέγκαν έχει καρδιά-αγκινάρα, αλλά και ο Σία έχει μιλήσει δημόσια για την ιδιαίτερη σχέση που έχουν οι δυο συμπρωταγωνιστές: "Ίσως και να βγούμε μαζί τώρα που είναι μόνη της. Αρέσει ο ένας στον άλλο και νομίζω πως αυτό φαίνεται και στη μεγάλη οθόνη. Η χημεία μεταξύ μας είναι πολύ αληθινή και φαίνεται ότι κάτι υπάρχει".

Από την άλλη η άτακτη Μέγκαν στην πρεμιέρα της ταινίας στο Λονδίνο δήλωσε χαρακτηριστικά: " Γνωρίζω πολύ καλά ότι σε αυτή τη φάση της ζωής μου δε μπορώ να είμαι καλή σύντροφος. Ο Σία μάλλον είναι το πιο αγαπημένο μου πρόσωπο στον κόσμο. Σ' αγαπώ Σία! Και είναι και πολύ όμορφος!".

Φαίνεται όμως ότι στο Χόλιγουντ τέτοιες αγάπες δε διαρκούν πολύ, αφού από τη στιγμή που η Μέγκαν ξαναγύρισε στην γνώριμη αγκαλιά του Μπράιαν, ο Σία προχώρησε στην επόμενη κατάκτηση του, τη βρετανίδα ηθοποιό Κάρευ Μούλιγκαν (Carrey Mulligan) με την οποία εθεάθησαν να περπατάνε χεράκι χεράκι την περασμένη εβδομάδα στη Νέα Υόρκη.

Η αλλοπρόσαλλη στάση της Μέγκαν ίσως να δικαιολογείται από το γεγονός ότι, όπως λέει η ίδια, πάσχει από κάποια μορφή σχιζοφρένιας και πιστεύει πως θα πεθάνει νέα όπως το είδωλο της, η Μέριλιν Μονρόε.

"Έχω διαβάσει τα πάντα γύρω από τη Μέριλιν Μονρόε και πιστεύω ότι μπορεί κι εγώ να καταλήξω έτσι, αφού μονίμως γυρνάει στο μυαλό μου η ιδέα ότι είμαι διχασμένη προσωπικότητα, ή ότι έχω σημάδια σχιζοφρένιας", αποκαλύπτει στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού Wonderland: "Σίγουρα έχω κάποιου είδους νευρολογικό πρόβλημα, αν και δεν το έχω εντοπίσει ακόμα".

Στην ίδια συνέντευξη επιτίθεται γι' ακόμη μια φορά εναντίον του σκηνοθέτη της στους Transformers, Μάικλ Μπέι (Michael Bay) λέγοντας ότι είναι τόσο αυταρχικός που της έκανε τη ζωή κόλαση: "Θέλει να δημιουργήσει την εικόνα του τρελού. Στα γυρίσματα φέρεται σαν τον Χίτλερ. Η δουλειά μαζί του είναι ένας εφιάλτης. Ο Σία κι εγώ κοντέψαμε να πεθάνουμε. Μας ζητούσε να κάνουμε πράγματα που καμιά ασφάλεια δεν καλύπτει", καταλήγει.