Φυγάδευσαν το σπέρμα του Μάικλ Τζάκσον

28.08.2009
Μπορεί οι θαυμαστές του Μάικλ Τζάκσον (Michael Jackson) να γιόρτασαν την επέτειο των γενεθλίων του το περασμένο Σάββατο, τιμώντας το παρελθόν του εκκεντρικού τραγουδιστή, αλλά η οικογένεια του έχει τα μάτια της καρφωμένα στο μέλλον. Μάλιστα η φαντασία της οικογένειας Τζάκσον ξεπερνά τα όρια της επιστημονικής φαντασίας.

Μπορεί οι θαυμαστές του Μάικλ Τζάκσον (Michael Jackson) να γιόρτασαν την επέτειο των 51ων γενεθλίων του το περασμένο Σάββατο, 29 Αυγούστου, τιμώντας το παρελθόν του εκκεντρικού τραγουδιστή, αλλά η οικογένεια του έχει τα μάτια της καρφωμένα στο μέλλον. Μάλιστα η φαντασία της οικογένειας Τζάκσον ξεπερνά τα όρια της επιστημονικής φαντασίας.

Τώρα φοβάται ότι κάποιοι θα επιχειρήσουν να δημιουργήσουν έναν απόγονο του "βασιλιά της ποπ", που θα διεκδικήσει την περιουσία του.

Για να έχουν λοιπόν ήσυχο το κεφάλι τους αποφάσισαν να φυγαδεύσουν το DNA του σε ασφαλές μέρος σε κλινική της Αγγλίας: "Μπορεί να ακούγεται τρελό αλλά όλα είναι πιθανά όταν πρόκειται για τον Μάικλ Τζάκσον", δήλωσε στην εφημερίδα Mirror, άνθρωπος από το περιβάλλον τους.

Οι συγγενείς του, οδηγήθηκαν σε αυτή την ενέργεια όταν έμαθαν ότι ο Μάικλ Τζάκσον είχε δώσει σπέρμα σε τράπεζα σπέρματος του Λος Άντζελες, πέρυσι,στην προσπάθεια να αποκτήσει και τέταρτο παιδί.

"Ο τραγουδιστής ονειρευόταν και έλεγε πάντα ότι θέλει έξι παιδιά", αποκάλυψε ο στενός του φίλος Μάρκ Λέστερ (Mark Lester) και μάλιστα, όπως διέρρευσε πριν από λίγες μέρες στο τύπο, είχε βρει τη μητέρα του τέταρτου παιδιού του στο πρόσωπο της Αγγλίδας γιατρού, Σούζαν Ίτοκ (Susan Etok).

"Είναι λογικό να ήθελε να καταψύξει το σπέρμα του. Αυτό όμως που προβληματίζει τώρα την οικογένεια του είναι πόσοι γιατροί έχουν πρόσβαση σε αυτό. Μέσα στα επόμενα 20 χρόνια η περιουσία του Τζάκσον θα εκτοξευθεί. Δεν είναι απίθανο κάποιοι να θελήσουν να 'βάλουν χέρι σε αυτή' , γεννώντας ένα παιδί από το σπέρμα του".

Ο πανικός της οικογένειας για την ενδεχόμενη κλοπή του DNA του σταρ έχει πιάσει κόκκινο. Ακόμη και το κούρεμα των μαλλιών της 11χρονης κόρης του, Πάρις (Paris) στο κομμωτήριο, την περασμένη Κυριακή έγινε κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και υπό συνθήκες άκρας μυστικότητας. Μάλιστα, στο τέλος του κουρέματος η συνοδός της μικρής παρέλαβε μια σακούλα με τα κομμένα μαλλιά που είχαν σκουπιστεί με προσοχή από το πάτωμα.

"Μπορείτε να φανταστείτε την αξία των μαλλιών της Πάρις; Έστω και μία τρίχα από τα μαλλιά της μπορεί να αποκαλύψει την αλήθεια: την ταυτότητα του πραγματικού πατέρα της", σχολίασε η δημοσιογράφος Αλίσια Τζάκομπς (Alicia Jacobs) που καθόταν στην διπλανή καρέκλα.

Ποιος ξέρει τι θα σκέφτεται η μικρή Πάρις για όλα αυτά, η οποία μέχρι τώρα κουρεύονταν πάντα στο σπίτι για λόγους... ασφαλείας.