Στη Μέγκαν Φοξ αρέσει το ξύλο!

28.08.2009
Η πρωταγωνίστρια των "Transformers" αποκαλύπτει ότι της αρέσει η σωματική επαφή και η συμμετοχή σε βίαιες σκηνές.

Η πρωταγωνίστρια των "Transformers" αποκαλύπτει ότι της αρέσει η σωματική επαφή και η συμμετοχή σε βίαιες σκηνές.

Όπως λέει η Μέγκαν Φοξ (Megan Fox) στην εφημερίδα Mirror: "Οι σκηνές με σωματική βία με βοηθούν να παίζω καλύτερα, από πλευράς υποκριτικής.

Τις προτιμώ. Αν μπορούσα είτε να δέρνω κάποιον είτε να τρώω εγώ ξύλο σε κάθε σκηνή θα μ' άρεσε πολύ. Είναι σέξι".

Στην ίδια συνέντευξη, η 23 ηθοποιός προετοιμάζει τους θαυμαστές της για την επόμενη ταινία της "Jennifer's Body" (Το Σώμα της Τζένιφερ) η οποία περιλαμβάνει και μια καυτή λεσβιακή σκηνή με τη σταρ του "Μάμα Μία", Αμάντα Σέιφριντ και πολλά γυμνά.

"Ανάμεσα στον χαρακτήρα που υποδύομαι και σ' αυτόν της Αμάντα αναπτύσσεται μια σχέση. Υπάρχει ένα φιλί κορίτσι με κορίτσι. Η ταινία είναι τόσο σέξι. Καλό είναι να την δείτε με ερωτική διάθεση", λέει η Μέγκαν με προκλητική διάθεση.

Αναφορικά με το επίμαχο φιλί με την Αμάντα, η Μέγκαν δήλωσε στο MTV News: ?Νιώθω πολύ πιο ασφαλής με τα κορίτσια, άρα ένιωσα πολύ πιο άνετα φιλώντας την στην ταινία αντί να φιλούσα κάποιον από τους υπόλοιπους που έπρεπε να φιλήσω?.

Από την άλλη η Αμάντα δε μοιάζει να μοιράζεται την άνεση της αφού σύμφωνα με τις δηλώσεις της Μέγκαν: "Πιστεύω ότι ένιωθε εξαιρετικά άβολα. Δεν ήταν άνετη και μας έπιασαν νευρικά γέλια στα γυρίσματα".

Η ταινία αναμένεται να προβληθεί στην Ελλάδα στο τέλος Οκτωβρίου.