Στο Νησί των Ιπποτών

28.08.2009
Το έχω ξαναγράψει πως δεν μου βγαίνει να γράφω για κοσμικά, πανηγύρια και χαρές τη στιγμή που ο αέρας μυρίζει ακόμα στάχτη...

Το έχω ξαναγράψει πως δεν μου βγαίνει να γράφω για κοσμικά, πανηγύρια και χαρές τη στιγμή που ο αέρας μυρίζει ακόμα στάχτη... Δυστυχώς, με όσο γεμάτες μπαταρίες και να επιστρέφεις, την ώρα που βγαίνεις από το «Ελ. Βενιζέλος» και σου έρχεται αυτή η αποπνικτική μυρωδιά, αρχίζεις αυτόματα να έχεις τύψεις για τα «Lemon tree» που έπινες το προηγούμενο βράδυ για να κλείσεις τις φοβερές διακοπές σου στη Ρόδο! Αλλά, ας μη σας κουράσω κι εγώ με Καναντέρ και Σινούκ και μαυρίλες και ας δούμε την πολύχρωμη πλευρά του Αυγούστου.

Φυσικά, μέχρι και τις 20/08 τη Μύκονο όσοι κοσμικοί δεν έχουν σπίτια για να κλειδαμπαρωθούν και να μη βλέπουν ψυχή... την ξεχνάνε (καλά, φέτος ξεχασμένη την είχαν ούτως ή άλλως!), όποτε τα νέα κοσμικά hot islands Πάρος και Κρήτη (κυρίως Χανιά) και αναμφισβήτητα η Ρόδος συγκέντρωσαν όλους τους celebrities. Η Ρόδος για δεύτερη φορά μέσα στο καλοκαίρι γεμίζει τις glossy σελίδες των lifestyle περιοδικών! Τα 35 χρόνια του «Rodos Palace», με την εντυπωσιακή επίδειξη του Βασίλειου Κωστέτσου τον Ιούνιο, και τα γενέθλια του ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου Αντώνη Καμπουράκη τον Αύγουστο γέμισαν το Νησί των Ιπποτών με γνωστά πρόσωπα.

Η καθιερωμένη δεξίωση των γενεθλίων ανέδειξε την πολυτέλεια και το κύρος του «Rodos Palace» και, φυσικά, του ιδιοκτήτη Αντώνη Καμπουράκη. Ο ανακαινισμένος θόλος με την κλειστή πισίνα (σήμα κατατεθέν του ξενοδοχείου) με ελάχιστες εικαστικές παρεμβάσεις, αφού έγινε ακόμα πιο εντυπωσιακός φέτος, γέμισε από τους εκατοντάδες καλεσμένους. Εξέχουσες προσωπικότητες της πολιτικής και της τοπικής κοινωνίας δείπνησαν στις ροτόντες και οι celebrities προτίμησαν να καθίσουν στο bar, όπου δίπλα ακριβώς στήθηκε η σκηνή που εμφανίστηκαν ο Αντώνης Λουδάρος και η Ηρώ. Αυτό βέβαια ήταν και το clue της βραδιάς, αφού όσο οι σαμπάνιες άνοιγαν στο bar, τόσο το κέφι ανέβαινε. Έτσι, στήθηκε ένα φοβερό party με σκηνικά απείρου κάλλους και τον Νίνο να παίρνει το μικρόφωνο και να μας απογειώνει.