Αδυναμίες χιλιάδων ευρώ

20.08.2009
Πού ξοδεύουν οι επώνυμοι τα χρήματά τους; Σε ποια σπατάλη δεν μπορούν να αντισταθούν ακόμη και εν μέσω κρίσης και ποιες είναι οι επενδύσεις για τις οποίες υπερηφανεύονται; Το ΛΟΙΠΟΝ σας αποκαλύπτει τα μικρά μυστικά τους, για τα οποία μπορεί να χαλάσουν μια μικρή ή ακόμα και ολόκληρη περιουσία.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

Πού ξοδεύουν οι επώνυμοι τα χρήματά τους; Σε ποια σπατάλη δεν μπορούν να αντισταθούν ακόμη και εν μέσω κρίσης και ποιες είναι οι επενδύσεις για τις οποίες υπερηφανεύονται; Το ΛΟΙΠΟΝ σας αποκαλύπτει τα μικρά μυστικά τους, για τα οποία μπορεί να χαλάσουν μια μικρή ή ακόμα και ολόκληρη περιουσία.

Έλενα Παπαρίζου: Παπούτσια... εκατομμυρίων!

Η δημοφιλής τραγουδίστρια είναι μία από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες της σοουμπίζ και ξεχωρίζει για τις ενδυματολογικές της επιλογές πάνω στην πίστα. Μάλιστα, τολμά να αλλάζει συχνά λουκ, αφού το καλλίγραμμο σώμα της τη βοηθάει να υποστηρίξει και την πιο δύσκολη στυλιστική πρόκληση. Ένα όμως είναι το ευαίσθητο σημείο της όταν πρόκειται να χαλάσει τα χρήματά της για αξεσουάρ: τα παπούτσια!

Η Έλενα διαθέτει μεγάλη συλλογή από επώνυμα παπούτσια, που γίνονται κατά παραγγελία και είναι αριθμημένα. Η αγορά παπουτσιών μοιάζει με πραγματική επένδυση για εκείνη, αφού η τιμή για κάθε ζευγάρι μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 5.000 ευρώ. Όμως, δεν κρύβει την αδυναμία της και στα ακριβά ρούχα. Πρόσφατα αγόρασε το φόρεμα που φορούσε το τοπ μόντελ Ζιζέλ στη διαφημιστική καμπάνια για το νέο άρωμα των Dolce & Gabbana. Ένα φόρεμα-υπερπαραγωγή, γεμάτο κρύσταλλα swarovski, που η αξία του ξεπέρασε τα 30.000 ευρώ.

Νίκος Βέρτης: Λάτρης των τροχών

Λίγοι είναι αυτοί που γνωρίζουν τη λατρεία του Νίκου Βέρτη για τα αυτοκίνητα και τις γρήγορες μηχανές. Ο γνωστός τραγουδιστής αγαπάει την ταχύτητα και πάντα ήθελε να αποκτήσει τα μηχανοκίνητα των ονείρων του! Πρόσφατα αγόρασε μια Aston Martin, με την οποία μπορεί να τον δείτε να κυκλοφορεί στους δρόμους της Γλυφάδας. Η αξία ενός τέτοιου αυτοκινήτου μπορεί να φτάσει και το μισό εκατομμύριο ευρώ. Όμως, η αδυναμία του δεν περιορίζεται μόνο στα αυτοκίνητα, αφού στη συλλογή του συγκαταλέγονται ένα πολυτελές τζιπ, μια μηχανή κι ένα τζετ σκι, για τις καλοκαιρινές του εξορμήσεις.

Νότης Σφακιανάκης: Συλλογή αυτοκινήτων

Οχτώ συνολικά αυτοκίνητα έχει στη συλλογή του ο αγαπημένος τραγουδιστής. Αγαπάει ιδιαίτερα την ταχύτητα και έπειτα από τόσα χρόνια σκληρής δουλειάς έχει ανταμείψει τον εαυτό του με την αγορά αυτών των αυτοκινήτων. Οι φίλοι του μας είπαν πόσο πολύ λατρεύει την ταχύτητα και πόσο καμαρώνει τα αποκτήματά του, τα οποία μεταξύ άλλων χρησιμοποιεί και για τις μακρινές εκδρομές που κάνει με την οικογένειά του στην αγαπημένη του Κω αλλά και σε άλλους προορισμούς.

Μαριάντα Πιερίδη: Αδυναμία στα ακριβά ρούχα

Προσέχει όσο λίγες τη διατροφή της και θα τη δείτε να καταναλώνει πάντα υγιεινές τροφές από καταστήματα βιολογικών προϊόντων. Το καλλίγραμμο σώμα της αναδεικνύεται ακόμα περισσότερο με τα ρούχα υψηλής ραπτικής που επιλέγει για τις εμφανίσεις της πάνω στην πίστα. Η μεγαλύτερη στυλιστική της... επένδυση είναι ένα κατακόκκινο φόρεμα Daniel Swarovski, με φύλλα swarovski και 80.000 κρυσταλλάκια, για τα οποία έγινε ειδική παραγγελία στο εξωτερικό! Όλα αυτά τα πολύτιμα υλικά τα τοποθέτησε πάνω στο φόρεμα ο σχεδιαστής Βρεττός Βρετάκος και το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό. Αυτή η δημιουργία κόστισε στην τραγουδίστρια 18.000 ευρώ! Σκεφτείτε πόσο βαρύ ήταν το φόρεμα, που δημιουργήθηκαν πληγές στους ώμους της Μαριάντας από τις τιράντες.

Νίνο - Ναταλία Γερμανού: Γυμναστική και ξερό ψωμί!

Η Ναταλία Γερμανού καταφέρνει να διατηρείται σε άψογη φόρμα και όσοι τη ζουν από κοντά ξέρουν πόσο πολύ προσέχει τη διατροφή της και πόσο έντονα γυμνάζεται! Γι’ αυτό άλλωστε και στο ισόγειο της μεζονέτας της έχει δημιουργήσει ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, καθώς διαθέτει όργανα γυμναστικής για όλο το σώμα. Όσοι έχουν δει από κοντά το mini γυμναστήριο της όμορφης στιχουργού και παρουσιάστριας έχουν εντυπωσιαστεί, αφού για τον εξοπλισμό του έχει ξοδέψει πάρα πολλά χρήματα.

Λάτρης της γυμναστικής και ο Νίνο, ο οποίος έχει αγοράσει ένα hi-tech ποδήλατο και απολαμβάνει τις βόλτες του στα νότια προάστια, φυσικά, μόνο όταν έχει άδεια από το στρατό. Του αρέσει πάρα πολύ να αθλείται γι’ αυτό και συχνά ξοδεύει αρκετά από τα χρήματά του για προγράμματα εκγύμνασης, extreme sport και εξοπλισμό που σχετίζεται με την άθληση. Όμως, έχει κι άλλη μία αδυναμία, για την οποία μπορεί να ξοδέψει κάτι παραπάνω: είναι τα παπούτσια και ειδικά οι μπότες. Μάλιστα, πρόσφατα αγόρασε ένα ζευγάρι μπότες Hermes, το οποίο του κόστισε 4.000 ευρώ! Άλλο ένα πολύτιμο κομμάτι στην ήδη μεγάλη συλλογή του από ανδρικές μπότες.