Καραβάτου - Κατσούλης: Μαζί στα Κουφονήσια

11.08.2009
Ηταν μια δύσκολη επαγγελματικά σεζόν και για τους δύο. Εκείνος πολύωρα γυρίσματα για το LAPD, εκείνη στις επάλξεις του «Κους κους».

Ηταν μια δύσκολη επαγγελματικά σεζόν και για τους δύο. Εκείνος πολύωρα γυρίσματα για το LAPD, εκείνη στις επάλξεις του «Κους κους». Αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης ξεκίνησαν τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Πρώτος προορισμός τα αγαπημένα του γνωστού ηθοποιού Κουφονήσια, τα οποία επισκέπτεται κάθε καλοκαίρι τα τελευταία 7 χρόνια. Εκεί είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν, να κάνουν βουτιές σε γαλαζοπράσινα νερά και να γευτούν φρέσκο ψαράκι. Επισκέφθηκαν πολλές απόκρημνες παραλίες με το μικρό τουριστικό καϊκάκι, ενώ τα απoγεύματα και τα βράδια απολάμβαναν τα ουζάκια τους στο «Καλόφεγγο», ένα από τα πιο γνωστά και cosy στέκια του νησιού.

Όλοι όσοι είδαν από κοντά το αγαπημένο ζευγάρι έλεγαν πόσο ταιριάζουν μεταξύ τους, αλλά και πόσο πολύ φροντίζει ο ένας τον άλλο. Οι διακοπές του ζευγαριού θα συνεχιστούν και σε άλλα νησιά, ενώ αναμένεται να επιστρέψουν στην Αθήνα μετά τις 20 Αυγούστου, προκειμένου ο Κρατερός να ξεκινήσει γυρίσματα για το σίριαλ και το θέατρο, ενώ η Κατερίνα να συμμετάσχει στις πρώτες συσκέψεις για τη δομή του «Κους κους» τη νέα τηλεοπτική περίοδο.