Στον αέρα το σχήμα του«Θέα»

11.08.2009
Κλειστό θα παραμείνει τελικά το νυχτερινό κέντρο «Θέα», καθώς είχαμε μπαράζ αποχωρήσεων λίγες μόλις εβδομάδες πριν από την πρεμιέρα.

Κλειστό θα παραμείνει τελικά το νυχτερινό κέντρο «Θέα», καθώς είχαμε μπαράζ αποχωρήσεων λίγες μόλις εβδομάδες πριν από την πρεμιέρα. Η αρχική συνεργασία προέβλεπε να δούμε επί πίστας τον Σταμάτη Γονίδη και την Ειρήνη Μερκούρη, αλλά τελικά η δεύτερη αποχώρησε. Μάλιστα, πρόσωπα από το περιβάλλον της έκαναν λόγο για «ανάρμοστες συμπεριφορές συντελεστών» του σχήματος. Λέγεται πως η Ειρήνη Μερκούρη είναι ιδιαίτερα στεναχωρημένη από αυτή την εξέλιξη, αφού κάποια γεγονότα στις πρόβες επισκίασαν την καλή συνεργασία της με τη συγκεκριμένη επιχείρηση.

Κι ενώ στη συνέχεια η θέση της καλύφθηκε από τη Φανή Δρακοπούλου, ήταν η σειρά του Σταμάτη Γονίδη να αποχωρήσει, λόγω προβλήματος με τη φωνή του. Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής ανακοίνωσε ότι τελικά δεν θα τραγουδήσει την ημέρα που είχε προγραμματιστεί η φωτογράφηση για την αφίσα. Τότε στο τραπέζι έπεσε η ιδέα ενός ακόμη σχήματος: Γιώργος Τσαλίκης και Φανή Δρακοπούλου με επικεφαλής τον Γιώργο Μαργαρίτη. Τελικά, όμως, ούτε αυτή η συνεργασία «περπάτησε», με αποτέλεσμα το νυχτερινό κέντρο να παραμείνει κλειστό. Όσο για την Ειρήνη Μερκούρη; Η ταλαντούχα τραγουδίστρια ήδη συζητάει με άλλο νυχτερινό κέντρο, αφού το νέο της CD, που θα κυκλοφορήσει τις επόμενες ημέρες, περιέχει δυνατά σουξέ τα οποία αναμένεται να γίνουν οι επιτυχίες της επόμενης σεζόν.