Ίσως φταίνε τα φεγγάρια...

06.08.2009
Τους μάτιασαν; Φταίνε οι εκλείψεις; Πάντως, για δύο από τα πλέον λαμπερά ζευγάρια της ελληνικής σοουμπίζ τα πράγματα δεν δείχνουν και τόσο καλά, με αποτέλεσμα οι φήμες περί χωρισμού να κάνουν το γύρο της Αθήνας και των Κυκλάδων!

Τους μάτιασαν; Φταίνε οι εκλείψεις; Πάντως, για δύο από τα πλέον λαμπερά ζευγάρια της ελληνικής σοουμπίζ τα πράγματα δεν δείχνουν και τόσο καλά, με αποτέλεσμα οι φήμες περί χωρισμού να κάνουν το γύρο της Αθήνας και των Κυκλάδων! Το 2009 σίγουρα δεν ήταν η χρονιά της Μαριέττας Χρουσαλά. Η «Ελλάδα δεν παίζει» πλέον μαζί της. Η πρωινή εκπομπή του Alter κατέγραψε φέτος πολύ χαμηλά νούμερα τηλεθέασης και έτσι η παρουσιάστρια αποχωρεί χωρίς να είναι βέβαιη για το επόμενο τηλεοπτικό της βήμα. Κι εκεί που ήμασταν όλοι σίγουροι ότι τουλάχιστον θα ανέβει σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας, μια έξοδος του Λεό Πατίτσα την προηγούμενη εβδομάδα στο Boutycall πάρτι του «Ακρωτήρι Boutique» έκανε τις κακές γλώσσες να μιλάνε για πρόβλημα στη σχέση του ζευγαριού.

Ήταν λίγο μετά τις 12 τα μεσάνυχτα όταν ο γοητευτικός επιχειρηματίας περνούσε την είσοδο του γνωστού club-restaurant. Αμέσως κατευθύνθηκε στο τραπέζι του, που βρισκόταν στην αριστερή πλευρά της πισίνας, πάνω από το stage που είχε στηθεί. Ο Λεό δεν ήταν μόνος του, αλλά ούτε είχε δίπλα του τη Μαριέττα. Συνοδευόταν από μια γοητευτική μελαχρινή κοπέλα, που, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι dj και τραγουδίστρια. Η κοπέλα μονοπώλησε το ενδιαφέρον του επιχειρηματία μέχρι τις 03:00 το πρωί, οπότε και αποχώρησε από το παραλιακό κέντρο. Τα τελευταία νέα, πάντως, δεν είναι ιδιαίτερα καλά, καθώς λένε πως η Μαριέττα αυτή την περίοδο είναι ιδιαίτερα προβληματισμένη με τα επαγγελματικά της, με αποτέλεσμα να έχουν δημιουργηθεί κάποιες εντάσεις στη σχέση με τον αγαπημένο της.

Σόλο στη Μύκονο
Στο νησί των Ανέμων αυτό που συζητούν όλοι είναι οι μοναχικές διακοπές της Ντορέτας Παπαδημητρίου. Οι ψίθυροι για προβλήματα στη σχέση της με τον Κώστα Πηλαδάκη μετρούν μερικές εβδομάδες. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν πως το ζευγάρι - έπειτα από μια έντονη κρίση στη σχέση του - αποφάσισε να κάνει για μερικές εβδομάδες χωριστές διακοπές «και βλέπουμε»...

Η γοητευτική ηθοποιός βρίσκεται στη Μύκονο μαζί με τα δύο της παιδιά, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, ο σύζυγός της βρίσκεται προς το παρόν στην Αθήνα. Πάντως, κοινοί γνωστοί και των δύο είναι σίγουροι πως πρόκειται για κάτι παροδικό, καθώς κάνουν προσπάθειες να βρουν τον κοινό παρονομαστή που θα τους φέρει και πάλι κοντά. Έχουν μια ευτυχισμένη οικογένεια και παρά τα ναυτικά μίλια που τους χωρίζουν η τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ τους είναι σχεδόν καθημερινή. Όσο για αυτούς που είδαν την Ντορέτα να κυκλοφορεί στα Ματογιάννια, έλεγαν πως ήταν σκεφτική και έδειχνε πως κάτι την απασχολούσε.