Φανατικοί της Πάρου

30.07.2009
Πολλές διασημότητες κατακλύζουν την Πάρο, καθώς αποτελεί αγαπημένο προορισμό τους για διακοπές και χαλάρωση.

Πολλές διασημότητες κατακλύζουν την Πάρο, καθώς αποτελεί αγαπημένο προορισμό τους για διακοπές και χαλάρωση. Celebrities, πολιτικοί, αθλητές έχουν κάνει μόνιμη καλοκαιρινή τους επιλογή το κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων. από τον Βασίλη Λούκα

Από τη Μίλαν στις παραλίες

Αν δεις ξαφνικά τον Σαμουέλ Ετό μπροστά σου, μην εκπλαγείς. Ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους σταρ της Μίλαν, ήρεμος και χαμογελαστός, παρέα πάντα με τη γυναίκα του και τα δύο παιδιά του, απολαμβάνει τακτικά την ηρεμία του νησιού.

Οικογενειακός προορισμός

Στην Παροικιά και στη Νάουσα παραθερίζουν πολλοί. Αν περπατήσεις στα στενάκια, θα δεις πολλές γνωστές φυσιογνωμίες να απολαμβάνουν οικογενειακές στιγμές χαλάρωσης, όπως ο διεθνής ποδοσφαιριστής Φάνης Γκέκας.

Στη Νάουσα, επίσης, βρέθηκε φέτος και η Βάνα Μπάρμπα, συνοδευόμενη απο την κόρη της Φαίδρα-Θεοδώρα, ενώ συχνά πυκνά δίνουν το «παρών» γνωστά πρόσωπα της τηλεόρασης και του θεάτρου, όπως ο Πασχάλης Τσαρούχας με την οικογένειά του.

Όλοι οι μπαλαδόροι στην πισίνα

Στο ξενοδοχείο του Στέλιου Γιαννακόπουλου, που βρίσκεται στις Καμάρες, κάνει τα μπάνια της η εθνική Ελλάδος ποδοσφαίρου. Μαζί του καθημερινά βρίσκονται πολλοί φίλοι του από τα γήπεδα, όπως ο Γιώργος Σαμαράς, ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, ο Γιώργος Ανατολάκης, ο Γρηγόρης Γεωργάτος, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος και, φυσικά, ο «αυτοκόλλητος» φίλος του Κώστας Γόνης.

Και οι πολιτικοί εκεί

Μαζί με τη σύζυγό του και μέλη της οικογένειάς του ο Γιώργος Παπανδρέου επισκέπτεται τακτικά το νησί για τις διακοπές του. Ο πρόεδρος και η σύζυγός του Άντα προτιμούν μικρά ταβερνάκια, ενώ δεν παραλείπουν να κάνουν εκδρομές δίπλα στη θάλασσα. Βασικό ρόλο στην επιλογή αυτή λένε ότι έχει παίξει και ο στενός συνεργάτης του Γιάννης Ραγκούσης, πρώην δήμαρχος Πάρου. Στο κοσμοπολίτικο νησί δείχνουν την προτίμησή τους και ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος με την οικογένειά του, που απολαμβάνουν ευχάριστες στιγμές στο σπίτι τους, αλλά και ο Γιώργος Αλογοσκούφης.

Μόνιμοι κάτοικοι

Θα μπορούσαν να είναι και μόνιμοι κάτοικοι Πάρου. Ο Γιάννης Πάριος αλλά και ο γιος του Χάρης Βαρθακούρης στο χλιδάτο σπίτι τους απολαμβάνουν ήλιο και θάλασσα παρέα με φιλικά τους πρόσωπα. Το ίδιο κάνει και η Σοφία Αλιμπέρτη, που κάθε χρόνο περνάει τις διακοπές της στο σπίτι της μαζί με τους δύο γιους της, Μιχαήλ και Νικόλα.

Σκέφτεται να επενδύσει

Ο αγαπημένος μας Λευτέρης Πανταζής έχει αρχίσει, όπως λέει τελευταία, να δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην Πάρο. Έτσι κι αλλιώς, εκεί περνάει αρκετές ημέρες κάθε χρόνο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά, όπως εξομολογείται, δεν αποκλείεται να προχωρήσει και σε μια μεγάλη επένδυση σε γνωστή παραλία του νησιού.