Το καινούργιο αμόρε του Τζορτζ Κλούνεϊ

29.07.2009
Ο πιο φανατικός εργένης του Χόλιγουντ βρήκε ένα καινούργιο ενδιαφέρον στις καθιερωμένες καλοκαιρινές διακοπές του στην Ιταλία, κι αυτό δεν άλλο από την πανέμορφη τηλεπαρουσιάστρια, Ελιζαμπέτα Κανάλις (Elisabetta Canalis).
Ο πιο φανατικός εργένης του Χόλιγουντ βρήκε ένα καινούργιο ενδιαφέρον στις καθιερωμένες καλοκαιρινές διακοπές του στην Ιταλία, κι αυτό δεν άλλο από την πανέμορφη τηλεπαρουσιάστρια, Ελιζαμπέτα Κανάλις (Elisabetta Canalis).

Λίγες μέρες μετά την πρώτη γνωριμία τους σε σπίτι φίλων στη Ρώμη, ο Τζορτζ Κλούνεϊ (George Clooney) κατάφερε να τραβήξει την Ελιζαμπέτα 1.000 χιλιόμετρα βόρεια, στο σπίτι του στη λίμνη Κόμο.

Το 30χρονο μοντέλο από τη Σαρδηνία, εντοπίστηκε να κάνει βόλτες στο πίσω κάθισμα της μοτοσικλέτας του Κλούνεϊ, απολαμβάνοντας το ρομαντικό τοπίο στις όχθες της λίμνης. Ντυμένη με ένα εφαρμοστό λευκό μπλουζάκι και στενό τζιν, έδειχνε χαλαρή και απόλυτα παραδομένη στον συνοδό της.

Στο πρώτο τους ραντεβού, στο πολυτελές ξενοδοχείο Majestic στη Ρώμη πριν μια εβδομάδα, είχαν απολαύσει ένα ρομαντικό δείπνο για δύο και εντοπίστηκαν ξανά να γευματίζουν μαζί στο Μιλάνο, την Κυριακή το βράδυ.

Μετά το διαζύγιο του από την Ταλία Μπαλσμαν (Talia Balsman) το 1993, ο 48χρονος Κλούνεϊ έχει καταχωρίσει στο μητρώο του μια μακριά σειρά ειδυλλίων με διάφορες, πάντα ελκυστικές γυναίκες, χωρίς ποτέ να δεσμεύεται για πολύ. Η πιο πρόσφατη κατάκτησή του πριν την Ελιζαμπέτα, ήταν η σερβιτόρα Λούσι Βόλβερτ (Lucy Wolvert), στις αρχές του καλοκαιριού στο Μαϊάμι.

Η Ελιζαμπέτα που είναι στη χώρα της ένα δημοφιλές μοντέλο, αναδείχθηκε για πρώτη φορά στην επικαιρότητα πριν δέκα χρόνια μέσω μιας σατυρικής εκπομπής ειδήσεων, το 1999, ενώ τον περασμένο Μάιο παρουσίασε την εκπομπή "Total Request Show" στο ιταλικό MTV. Απώτερος στόχος της είναι να γίνει ηθοποιός και έχει ήδη παίξει δύο μικρούς ρόλους.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής ειδικότητα της είναι η παρουσίαση ποδοσφαιρικών εκπομπών και οι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι φαίνεται να την ελκύουν ιδιαίτερα, αφού όλες οι προηγούμενες σχέσεις της προέρχονταν από τον χώρο της μπάλας.

Ο Κλούνεϊ, που μάλλον αποτελεί εξαίρεση στα γούστα της, θα έχει όλη την άνεση να απολαύσει τη παρουσία της, αφού θα παραμείνει στην Ιταλία και μετά τις διακοπές του για τα γυρίσματα της καινούργιας του ταινίας "A Private Gentleman" για αρκετούς μήνες.

Βέβαια κανείς δεν μπορεί να ξέρει πόσο θα κρατήσει αυτή η σχέση, γιατί ο μέσος όρος του Κλούνεϊ με τις προηγούμενες δεν ξεπερνάει τους 11 μήνες. Ανάμεσα στις πρώην του έχουν καταγραφεί η παραγωγός ραδιοφώνου Λίζα Σνόνταουν, η ηθοποιοί Κέλι Πρέστον και Κρίστα Άλεν, αλλά και οι σερβιτόρες Σελίν Μπαλιτράν, από τη Γαλλία και Σάρα Λάρσον, από το Λας Βέγκας, στο επάγγελμα των οποίων φαίνεται να έχει ιδιαίτερη αδυναμία.

Όσο και να κρατήσει αυτός ο δεσμός πάντως, το βέβαιο είναι ότι η Ελιζαμπέτα αποκλείεται να πλήξει, αφού θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει κι άλλες προσωπικότητες του διεθνούς στερεώματος, μια και μεταξύ άλλων, ο γοητευτικός ηθοποιός είναι και πολύ κοινωνικός. Απ' όταν απέκτησε την πανέμορφη βίλα του στο Κόμο, έχει φιλοξενήσει διάφορες διασημότητες, όπως τον Ματ Ντέιμον (Matt Damon), τον Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) και την Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston), τη Σίντι Κρόουφορντ (Cindy Crawford) και τον Ντέιβιντ Μπέκαμ (David Beckham).