Πώς σώθηκε η φιλία τους

28.07.2009
Τι σου είναι αυτές οι τηλεθεάσεις. Μέχρι και φιλίες χρόνων μπορεί να τινάξουν στον αέρα! Κι όπως συζητιόταν στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια, αυτό λίγο έλειψε να συμβεί με τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Λάκη Λαζόπουλο, που θα ήταν «αντίπαλοι» την ερχόμενη χειμερινή σεζόν, σε μια μάχη μέχρι εσχάτων, για χάρη της AGB!

Τι σου είναι αυτές οι τηλεθεάσεις. Μέχρι και φιλίες χρόνων μπορεί να τινάξουν στον αέρα! Κι όπως συζητιόταν στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια, αυτό λίγο έλειψε να συμβεί με τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Λάκη Λαζόπουλο, που θα ήταν «αντίπαλοι» την ερχόμενη χειμερινή σεζόν, σε μια μάχη μέχρι εσχάτων, για χάρη της AGB! Ο «Λάκης ο γλυκούλης» με τον Πέτρο Φιλιππίδη, όταν βρέθηκε κάποιες φορές την περασμένη σεζόν απέναντι από το «Αλ τσαντίρι νιουζ» του Λάκη Λαζόπουλου, του έκοψε πολλή από την «πίτα της τηλεθέασης». Μάλιστα, τότε ειπώθηκε στη σοουμπίζ ότι ο «Λάκης ο γλυκούλης» έγινε... πικρούλης για τον Λάκη Λαζόπουλο.

Τότε είχε συζητηθεί ότι μόνο ο Πέτρος Φιλιππίδης και το πετυχημένο σίριαλ του Μega μπορούσαν να πάνε «κόντρα» στην απόλυτη κυριαρχία του Λαζόπουλου που χτυπάει πάνω από 50%. Αυτό φαίνεται ότι επεσήμαναν και οι υπεύθυνοι του καναλιού στη Μεσογείων και σκέφτηκαν ότι μια «μάχη γιγάντων» θα ήταν αρκετά ενδιαφέρουσα για το τηλεοπτικό κοινό. Έτσι, το είχαν σχεδόν αποφασίσει να βάλουν το «Γλυκούλη» απέναντι από το «Αλ τσαντίρι νιουζ»... πετώντας το «γάντι» στον Λαζόπουλο.

Τηλεοπτικές πηγές αναφέρουν ότι οι δύο δημοφιλείς παρουσιαστές των εκπομπών, παρόλο που προς τα έξω άφηναν να φαίνεται ότι δεν τρέχει τίποτα, ήταν πολύ προβληματισμένοι γι’ αυτό το σκληρό ανταγωνισμό και φοβούνταν ότι θα είχε επίπτωση και στη φιλία τους. Ευτυχώς, όμως, η θεά τύχη, ή σωστότερα η «στρογγυλή θεά», έκανε το... θαύμα της.

Το «Τσάμπιονς Λιγκ», που θα μεταδίδεται κάθε Τρίτη από το Mega, μπήκε... ανάμεσα στον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Λάκη Λαζόπουλο και τους έκανε να ανασάνουν με ανακούφιση, παρόλο που και τα παιχνίδια του «Τσάμπιονς Λιγκ» μπορεί να γίνουν πολύ μεγάλος τηλεοπτικός «αντίπαλος» ακόμα και για τον Λάκη Λαζόπουλο. Όσο για το «Λάκη το γλυκούλη» με τον Πέτρο Φιλιππίδη, λόγω της σαρωτικής επιτυχίας του αποφασίστηκε να προβάλλεται δύο φορές την βδομάδα Τετάρτη και Πέμπτη, γι’ αυτό και οι ηθοποιοί θα έχουν εντατικά γυρίσματα και μέσα στον Αύγουστο.