Μυστήριο η κηδεία του Μάικλ Τζάκσον.

09.07.2009
Έχουν περάσει 15 ημέρες από τον αιφνίδιο θάνατο του Μάικλ Τζάκσον(Michael Jackson) και παραμένει μυστήριο το πότε και πού θα ταφεί ο "Βασιλιάς της ποπ".

Έχουν περάσει 15 ημέρες από τον αιφνίδιο θάνατο του Μάικλ Τζάκσον(Michael Jackson) και παραμένει μυστήριο το πότε και πού θα ταφεί ο "Βασιλιάς της ποπ".

Το επίχρυσο φέρετρο που δέσποζε στην σκηνή του "Staples Center", στο μνημόσυνο που παρακολούθησαν εκατομμύρια άνθρωποι από όλο τον κόσμο, μετά την τελετή εξαφανίστηκε!

Σύμφωνα με τον νόμο, το σώμα του θα έπρεπε να έχει μεταφερθεί στο μέρος που αναγράφει το πιστοποιητικό θανάτου: πίσω στο νεκροταφείο που βρίσκεται στους λόφους του Χόλιγουντ, εκεί που οικογένεια είχε πραγματοποιήσει την ιδιωτική τελετή πριν το δημόσιο μνημόσυνο.

Παρόλα αυτά πέπλο μυστήριου καλύπτει το που βρίσκεται η σωρός του Μάικλ Τζάκσον και ποια θα είναι η τελευταία του κατοικία.

Κυκλοφορούν διάφορες φήμες και γίνονται διάφορες υποθέσεις.

Θα αναπαυθεί στο νεκροταφείο "Forrest Lawn" στους λόφους του Χόλιγουντ; Ή τελικά στην αγαπημένη του "Νeverland";

Θα ταφεί ή θα αποτεφρωθεί;

Η οικογένεια το κρατάει "επτασφράγιστο μυστικό" .

Δεν αποκλείεται να περιμένει να επιστραφεί ο εγκέφαλος και τα υπόλοιπα όργανα του Τζάκσον, που κρατήθηκαν για την νεκροψία. Οι εξετάσεις για το ποια φάρμακα χρησιμοποίησε ο δημοφιλής τραγουδιστής λίγο πριν πεθάνει συνεχίζονται. Ακόμη δεν έχουν ξεκαθαριστεί τα αίτια που προκάλεσαν την ανακοπή καρδιάς.

"Μόλις τελειώσουμε με τον εγκέφαλο θα τον γυρίσουμε πίσω" δήλωσε ο ιατροδικαστής Εντ Γουίντερ (Ed Winter). Ενώ τόνισε ότι σε παρόμοιες περιπτώσεις " συχνά παρατηρείται οι οικογένειες να καθυστερούν την κηδεία των αγαπημένων τους, μέχρι να επιστραφεί ο εγκέφαλος".

Αν και στην περίπτωση της οικογένεια Τζάκσον, αυτός δεν φαίνεται να είναι ο μόνος λόγος που έχουν αργήσει να θάψουν τον Μάικλ. Έχουν διχαστεί καθώς διαφωνούν για την τοποθεσία που θα τελέσουν την κηδεία.

Τα περισσότερα αδέρφια και ειδικά ο Ζερμέν επιμένει να γίνει στην "Neverland", στο ράντσο που βρίσκεται κοντά στην Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνια. Χρειάζεται όμως να εκδοθεί ειδική άδεια- αφού κάτι τέτοιο δεν επιτρέπεται- και θα χρειαστεί αρκετό χρόνο. Ο πατέρας του Τζάκσον προτείνει μια περιοχή στο Λος Αντζελες. Ενώ η μητέρα του Κάθριν που έχει αναλάβει την προσωρινή κηδεμονία των παιδιών, θέλει ο γιος της να ταφεί κοντά στο πατρικό σπίτι της οικογένειας στην περιοχή Encino του Λος Αντζελες.