Η Μέγκαν Φοξ ξανά με τον πρώην!

30.06.2009
Μπορεί να δηλώνει ελεύθερη και -να είναι- ωραία πέρα από κάθε αμφιβολία, αλλά οι φήμες λένε πως η Μέγκαν Φοξ (Megan Fox) ξαναγύρισε στον αγαπημένο της Μπράιαν Όστιν Γκριν (Brian Austin Green) καθώς οι δυο τους έκαναν εμφάνιση-αστραπή στο κλαμπ Λας Βέγκας το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Μπορεί να δηλώνει ελεύθερη και -να είναι- ωραία πέρα από κάθε αμφιβολία, αλλά οι φήμες λένε πως η Μέγκαν Φοξ (Megan Fox) ξαναγύρισε στον αγαπημένο της Μπράιαν Όστιν Γκριν (Brian Austin Green) καθώς οι δυο τους έκαναν εμφάνιση-αστραπή στο Λας Βέγκας το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Το ζευγάρι θα έφτανε στην πόλη με αεροπλάνο την Παρασκευή το βράδυ, αλλά τελικά πήγε οδικώς καθώς έχασε την πτήση. "Έφτασαν γύρω στις 3 το πρωί", ανέφερε μία πηγή στο "Ε! News".

Μετά την άφιξή τους κατευθύνθηκαν στο ξενοδοχείο "Palazzo", όπου είχαν κλείσει μια διπλή σουίτα όπου συνάντησαν την αδελφή της Μέγκαν με τον φίλο της. Πέρασαν ένα ήσυχο Σάββατο μέσα στη σουίτα και την Κυριακή βγήκαν για ψώνια.

Αργά το μεσημέρι όλη η παρέα πήγε για φαγητό στο μεξικάνικο εστιατόριο "Dos Caminos", όπου παρήγγειλε σεβίς (σαλάτα θαλασσινών), διάφορα πιάτα με κοτόπουλο και τάκος με κρέας. Μετά, πάλι όλοι μαζί, παρακολούθησαν την ακροβατική παράσταση "Mystere" της ομάδας "Cirque de Soleil" στο θέατρο "Treasure Island".

Μετά την παράσταση, αρνήθηκαν να συναντήσουν τους συντελεστές και προτίμησαν να πάνε για δείπνο στο εστιατόριο "Red Square".

Άρα τι συμπέρασμα βγάζουμε; "Σίγουρα είναι μαζί... 100 τοις εκατό!", λέει κάποιος που τους είδε από κοντά.

Σημειωτέον ότι κανείς τους δεν έπαιξε στο καζίνο. Αλλά, βέβαια, όταν η ταινία σου κάνει 201 εκατομμύρια δολάρια σε εισιτήρια μόλις το πρώτο σαββατοκύριακο από την πρεμιέρα της, γιατί να σκάσεις για τον τζόγο;