Η Τζένιφερ Λόπεζ έβαλε λουκέτο

25.06.2009
Θύμα της οικονομικής κρίσης έπεσε και η Τζένιφερ Λόπεζ( Jennifer Lopez), η οποία αποφάσισε μετά απο έξι χρόνια,να κλείσει την "Sweetface" σειρά ρούχων της.

Θύμα της οικονομικής κρίσης έπεσε και η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez), που αποφάσισε μετά από έξι χρόνια να διακόψει την παραγωγή της σειρά ρούχων της, "Sweetface" που κυκλοφορούν στις ΗΠΑ.

Η δημοφιλής ηθοποιός και τραγουδίστρια έχει μια μακρά και επιτυχημένη πορεία στο χώρο της μόδας.

Το 2001 έδωσε δυναμικά το στίγμα της στις πασαρέλες λανσάροντας την πρώτη της προσωπική σειρά ρούχων με τα αρχικά του ονόματος της "J.Lo".

Το 2003 θέλησε να επεκταθεί περαιτέρω στην αγορά των ΗΠΑ, φτιάχνοντας την νεανική σειρά "Sweetface", που μέσα σε τρία χρόνια, μέχρι το 2006 απέφερε έσοδα που ξεπέρασαν τα 200 εκατομμύρια δολάρια.

Στην συνέχεια όμως άρχισε η κατακόρυφη πτώση, που το 2007 οδήγησε στο κλείσιμο της "J.Lo" στην Αμερική και στη σημερινή απόφαση της εταιρείας να βάλει λουκέτο και στα "Sweetface", μετά την εξάντληση της καλοκαιρινής συλλογής για το 2009 που βρίσκεται ήδη στα καταστήματα.

"Στο μέλλον δεν αποκλείεται η επωνυμία να επιστρέψει, προτείνοντας μια διαφορετική άποψη στο χώρο της μόδας", ανέφερε η επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας.

Όμως, αν είστε θαυμάστρια της Τζένιφερ Λόπεζ δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, αφού η ηθοποιός συνεχίζει να διατηρεί τα 40 καταστήματα της, "J.Lo" εκτός Αμερικής και έξι πετυχημένα αρώματα με το έβδομο να αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του χρόνου.