Μπουλέ: "Γρηγόρη, παντρευόμαστε ή χωρίζουμε"

01.07.2009
Τι ήταν να το πει ο Κώστας Λεφάκης ότι σύμφωνα με τα άστρα ή παντρεύεται ή χωρίζει μέχρι το Σεπτέμβριο ο Γρηγόρης Αρναούτογλου;

Τι ήταν να το πει ο Κώστας Λεφάκης ότι σύμφωνα με τα άστρα ή παντρεύεται ή χωρίζει μέχρι το Σεπτέμβριο ο Γρηγόρης Αρναούτογλου; Το πήρε το μήνυμα η Νάντια Μπουλέ και με ναζιάρικο πλην αποφασιστικό ύφος του έδωσε το τελεσίγραφο! «Προξενητής» -για καλό ή για κακό ο χρόνος θα δείξει- έγινε ο Κώστας Λεφάκης όταν προέβλεψε ένα θερμό αστρολογικά καλοκαίρι για τον Γρηγόρη. Τι ήταν να το πει... άναψαν τα αίματα μεταξύ του ζευγαριού!

Και μπορεί στην εκπομπή να το πήραν για αστείο και η Νάντια να χαμογέλασε, αφήνοντας να περάσει ασχολίαστο, αλλά στα καμαρίνια έκανε τον «Όμορφο κόσμο» του Γρηγόρη συννεφιασμένο... Αν και όπως λένε πηγές από το περιβάλλον του ζευγαριού τις τελευταίες μέρες ο Γρηγόρης και η Νάντια προσπαθούν να δείχνουν ευτυχισμένοι και πολύ ερωτευμένοι, τα καβγαδάκια τους είναι συχνά. Ήρθαν και οι προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη, που τον πιστεύουν πολύ, και η κατάσταση δυναμιτίστηκε ακόμη περισσότερο. Αρχικά η Νάντια Μπουλέ προβληματίστηκε, καθώς ο Γρηγόρης δεν είπε τίποτα στον αέρα, ενώ εκείνη περίμενε το σχόλιό του. Έτσι, η νεαρή παρουσιάστρια, που βλέπει αβέβαιο το μέλλον της στο Mega -όσο και αν κάποιοι λένε πως θα ενταχθεί στην καινούργια νεανική ομάδα της εκπομπής «Όμορφος κόσμος το πρωί» ή ότι συζητάει με τον Alpha- ένιωσε μετέωρη και συναισθηματικά αβέβαιη. Ζήτησε λοιπόν από τον Γρηγόρη να της πει ποια πρόβλεψη του Κώστα Λεφάκη πιστεύει ότι θα βγει αληθινή. Εκείνος αρκέστηκε να χαμογελάσει αινιγματικά κι εκείνη του έδωσε το τελεσίγραφο: «Ή παντρευόμαστε ή χωρίζουμε», επιβεβαιώνοντας τις προβλέψεις του «προξενητή» Κώστα Λεφάκη. Το ζευγάρι αναμένεται να πάρει τις οριστικές τους αποφάσεις στις διακοπές τους στη Χαλκιδική. Εκεί θα ξεκουραστούν και ήρεμοι θα αποφασίσουν για το μέλλον τους: με βέρα στο δεξί ή έστω στο αριστερό! Αλλιώς, αν κρίνουμε τόσο από τις προβλέψεις του πάντα έγκυρου Κώστα Λεφάκη αλλά και από την αντίδραση της Νάντιας Μπουλέ, με τα πρωτοβρόχια θα λήξει και ο έρωτας των δύο παρουσιαστών!.