Καγιά: "Ρούλα, σε χρειάζομαι"!

30.06.2009
Μήνυμα-προσκλητήριο έστειλε, σύμφωνα με πληροφορίες, η Βίκυ Καγιά αυτές τις μέρες μέσω κοινού γνωστού τους στη Ρούλα Κορομηλά, ζητώντας της άμεσο ραντεβού στην Αθήνα ή τη Μύκονο, για να πάρει πολύτιμες συμβουλές.

Μήνυμα-προσκλητήριο έστειλε, σύμφωνα με πληροφορίες, η Βίκυ Καγιά αυτές τις μέρες μέσω κοινού γνωστού τους στη Ρούλα Κορομηλά, ζητώντας της άμεσο ραντεβού στην Αθήνα ή τη Μύκονο, για να πάρει πολύτιμες συμβουλές. Η Βίκυ Καγιά έχει αποδείξει ότι ξέρει να σέβεται τις παρουσιάστριες που έχουν αφήσει το στίγμα τους στην τηλεόραση ή είναι πολλά χρόνια πετυχημένες σε αυτό που κάνουν. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Βίκυ εκτιμάει μεν την Ελένη Μενεγάκη και τη θεωρεί μοναδική, κάτι άλλωστε που έχει πει και δημόσια, αλλά θεωρεί ότι η μεγάλη «δασκάλα» της τηλεόρασης είναι η Ρούλα Κορομηλά.

Έτσι, όπως εκμυστηρεύτηκε σε δικούς της ανθρώπους, θέλει να βρεθεί τετ α τετ μαζί της και να δεχτεί τις πολύτιμες συμβουλές της, καθώς προσπαθεί να φέρει καινούργια πράγματα στον «Πρωινό καφέ» και εκπλήξεις που θα συζητηθούν. Άτομα από το επαγγελματικό της περιβάλλον την έχουν ακούσει να μιλάει με σεβασμό και εκτίμηση για τη Ρούλα Κορομηλά, ενώ τις τελευταίες μέρες η πληροφορία ότι θέλει να μιλήσει με εκείνη συζητιέται πολύ στους τηλεοπτικούς κύκλους.

Τι κι αν είναι σε διαφορετικά κανάλια και ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος; Στη σοουμπίζ και στα τηλεοπτικά πράγματα όλα μπορούν να συμβούν. Όπως η συνάντηση της Ρούλας Κορομηλά και της Ελένης Μενεγάκη στο πλαίσιο μιας επετειακής εκπομπής του «Πρωινού καφέ», που θα προβληθεί με αφορμή τα 20 χρόνια λειτουργίας του ANT1. Αν και κάποιοι πιστεύουν ότι η Ρούλα δύσκολα θα δεχόταν ένα ραντεβού με τη Βίκυ, που βρίσκεται σε αντίπαλο κανάλι, κάποιοι άλλοι δεν το θεωρούν απίθανο να συμβεί, καθώς η Ρούλα έχει αποδείξει στο παρελθόν ότι βοηθάει νέους παρουσιαστές.

Άλλωστε, όπως λένε κάποιοι άλλοι, γιατί η Ρούλα να μη δώσει μια χείρα βοηθείας πιο πολύ στο πλαίσιο μια κοινωνικής επαφής και μόνο, αφήνοντας έτσι ανοιχτή την πόρτα του ANT1;

Πάντως, η Βίκυ Καγιά είναι αποφασισμένη να παλέψει για να ανεβάσει την τηλεθέαση του «Πρωινού καφέ». Γι’ αυτό θα χρησιμοποιήσει κάθε γνωριμία της, ενώ ήδη για την ερχόμενη σεζόν προγραμματίζει λαμπερούς καλεσμένους και από το χώρο της διεθνούς σοουμπίζ.