Ο προβληματικός γάμος του Άσερ

17.06.2009
H απόφαση του τραγουδιστή της R&B να ζητήσει διαζύγιο από την γυναίκα του Ταμέκα Φόστερ (Tameka Foster) δεν προκάλεσε καμιά έκπληξη στο περιβάλλον του.

H απόφαση του τραγουδιστή της R&B να ζητήσει διαζύγιο από την γυναίκα του Ταμέκα Φόστερ (Tameka Foster) δεν προκάλεσε καμιά έκπληξη στο περιβάλλον του.

"Κανένας δεν έπεσε από τα σύννεφα", είπε στενός φίλος του πρώην ζευγαριού στο "People": "Ήταν αναμενόμενο! Όλοι αναρωτιόμασταν, όχι 'αν' θα χωρίσουν, αλλά το 'πότε' θα χωρίσουν". Η πορεία του γάμου τους ήταν προδιαγραμμένη, αφού τα προβλήματα στην σχέση τους ξεκίνησαν πριν καν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, το Σεπτέμβριο του 2007.

"Η κρίση κορυφώθηκε πριν ακόμη παντρευτούν", είπε ένας φίλος της Ταμέκα στο περιοδικό: "Αμέσως μετά το γάμο άρχισαν να ζουν σε διάσταση. Ο Άσερ (Usher) δεν ήταν έτοιμος να κατασταλάξει. Τουλάχιστον όχι μαζί της".

Οι ίδιοι άνθρωποι βεβαιώνουν ότι οι δυο τους δεν χώρισαν εξαιτίας κάποιου τρίτου προσώπου. Απλά ο Άσερ συνέχισε να ζει σαν εργένης: "Δεν είχε συνηθίσει να την ειδοποιεί αν επρόκειτο ν' αργήσει να γυρίσει σπίτι. Δεν της φερόταν άσχημα απλά δεν την υπολόγιζε".

Όσο ήταν παντρεμένοι οι φίλοι τους είχαν διαπιστώσει ότι ο Άσερ και η Ταμέκα είχαν διαφορετικές ζωές. "Ο καθένας τραβούσε το δρόμο του χωριστά", λένε οι φίλοι της Ταμέκα: "Περνούσαν μαζί ελάχιστες ώρες. Όταν ο Άσερ βρισκόταν σπίτι ασχολείτο με τους γιους του".

Τελικά μετά από δύο προβληματικά χρόνια έγγαμου βίου, ο τραγουδιστής της R&B έκανε αίτηση διαζυγίου την Παρασκευή 12 Ιουνίου στο Ανώτατο δικαστήριο της Ατλάντα.

Εντωμεταξύ ο δικηγόρος της 38χρονης Ταμέκα, Ράνταλ Κέσλερ (Randall Kessler), δηλώνει ότι εκείνος και η πελάτισσα του θα απαντήσουν καταλλήλως στην αίτηση διαζυγίου: "Ελπίζαμε ότι αυτή η υπόθεση θα λυθεί διακριτικά, αλλά από την στιγμή που ο Άσερ θέλησε να δημοσιοποιήσει το θέμα πρέπει να απαντήσουμε".