Η Ζήνα θα εμφανισθεί στο πλευρό του Μητροπάνου;

15.06.2009
Η ίδια είχε εκφράσει την επιθυμία να απέχει από τις πίστες τον ερχόμενο χειμώνα, προκειμένου να ξεκουραστεί και γιατί όχι... να προσπαθήσει για την απόκτηση ενός παιδιού. Ο λόγος για την Πέγκυ Ζήνα
Η ίδια είχε εκφράσει την επιθυμία να απέχει από τις πίστες τον ερχόμενο χειμώνα, προκειμένου να ξεκουραστεί και γιατί όχι... να προσπαθήσει για την απόκτηση ενός παιδιού. Ο λόγος για την Πέγκυ Ζήνα, η οποία δεν αποκλείεται να κάνει αλλαγή σχεδίων και η επόμενη σεζόν να τη βρει ξανά στις πίστες. Για πολύ σημαντικό λόγο, όμως, αφού ακούγεται ότι η αοιδός είχε μία δελεαστική πρόταση, που δεν την αρνείσαι με τίποτε.

Λέγεται ότι ο τεράστιος Δημήτρης Μητροπάνος ζήτησε να έχει την Πέγκυ στο πλευρό του, στην τελευταία χρονιά που εκείνος θα εμφανισθεί Live στις πίστες. Ο μεγάλος τραγουδιστής σκέφτεται να σταματήσει τις εμφανίσεις του σε πίστες και καταλαβαίνει κανείς πως η πρόταση για συνεργασία με την Ζήνα γίνεται διπλά τιμητική!

Επίσημα, καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει επιβεβαιώσει τους τελευταίους ψίθυρους, αλλά ακούγεται ότι η αοιδός πολύ δύσκολα θα πει το όχι. Και τα σχέδια της για αποχή από τη νύχτα, μπορούν να περιμένουν ένα χρόνο ακόμη. Το σίγουρο, πάντως, είναι ότι Ζήνα και Γιώργος Λύρας μετά την ολοκλήρωση των εμφανίσεων της στη Θεσσαλονίκη, θα ξεκινήσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές, «οργώνοντας» τα ελληνικά νησιά με το σκάφος τους.