Ο Μάικλ Τζάκσον εγχειρίζεται για καρκίνο στο δέρμα

21.05.2009
Σε εγχείρηση για να αντιμετωπίσει τον καρκίνο του δέρματος θα υποβληθεί σήμερα 21 Μαίου ο Μάικλ Τζάκσον( Michael Jackson).

Σε μια οδυνηρή εγχείρηση για να αντιμετωπίσει τον καρκίνο του δέρματος υποβάλλεται σήμερα, 21 Μαίου, ο Μάικλ Τζάκσον (Michael Jackson). Ο 50χρονος "βασιλιάς της ποπ" δεν κατάφερε να γλιτώσει το νυστέρι, αν και ο ίδιος επέμενε ότι είναι μια χαρά, βγαίνοντας από κλινική του Μπέβερλι Χιλς, την περασμένη Τρίτη.

Οι γιατροί θα αφαιρέσουν κάποια στρώματα δέρματος από την μύτη και το θώρακα του τραγουδιστή κι αφού πάρουν τα αποτελέσματα της βιοψίας, θα αποφασίσουν για το είδος της αγωγής που θα εφαρμόσουν και αν θα χρειαστεί θεραπεία με ακτινοβολίες.

Οι διοργανωτές των συναυλιών του ισχυρίζονται ότι η αλλαγής της ημερομηνίας έναρξης των εμφανίσεων του στο Λονδίνο και η μετάθεση των υπόλοιπων για του χρόνου, δεν σχετίζεται με το πρόβλημα υγείας του τραγουδιστή. Αλλά οι χιλιάδες θαυμαστές του θα πρέπει να περιμένουν άλλους οκτώ μήνες για να τον δουν ζωντανά στη σκηνή.

Ο Τζάκσον είχε προγραμματίσει την έναρξη των συναυλιών του στο Λονδίνο για τις 8 Ιουλίου, ενώ όλα τα εισιτήρια για τις 20.000 θέσεις που χωράει η σκηνή του Arena έχουν εξαντληθεί. Τώρα όμως η έναρξη μετατέθηκε για τις 13 Ιουλίου, ενώ και οι υπόλοιπες τρεις εμφανίσεις του που είχαν προγραμματιστεί για τις 10, 12 και 14 Ιουλίου θα πραγματοποιηθούν... του χρόνου τον Μάρτιο.

"Ο Μάικλ Τζάκσον μας πρόδωσε", λένε οι θαυμαστές του, που είχαν ήδη προμηθευτεί το πολύτιμο εισιτήριο, απογοητευμένοι από αυτή την δυσάρεστη αναβολή. Κάποιοι ανάμεσά τους είναι τόσο εκνευρισμένοι "που δεν θα ξανασχοληθούν μαζί του"!

Ο Ράντι Φίλιπς -υπεύθυνος της διοργάνωσης- επιμένει: "Οι απαιτήσεις του σώου είναι μεγάλες και χρειάζεται περισσότερος χρόνος προετοιμασίας γιατί ο Μάικλ Τζάκσον είναι τελειομανής και θέλει να αποζημιώσει τους θαυμαστές του. Η αναβολή δεν έχει να κάνει με το πρόβλημα υγείας".