Το νέο τατουάζ της Αντζελίνα Τζολί

02.07.2010
Αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά ότι βλέπει το σώμα της ως... καμβά (!), η γνωστή για την αγάπη της στα τατουάζ 35χρονη σύντροφος του Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) άφησε να φανεί το πιο πρόσφατο απόκτημά της.


Αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά ότι βλέπει το σώμα της ως... καμβά (!), η γνωστή για την αγάπη της στα τατουάζ 35χρονη σύντροφος του Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) άφησε να φανεί το πιο πρόσφατο απόκτημά της.

Tα "αποκαλυπτήρια" έγιναν στο Κανκούν, στο Μεξικό, όπου η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) είχε πάει για να προωθήσει την τελευταία της ταινία με τίτλο "Salt". Το καινούριο σχέδιο φάνηκε καθώς η δημοφιλής ηθοποιός χαιρετούσε τους θαυμαστές της.
Από όσο μπορούμε να καταλάβουμε μοιάζει με μια διακοσμητική σπείρα, και έχει γίνει ακριβώς δίπλα στο Ρωμαϊκό αριθμό 13 (XIII) που υπάρχει στο μέσα μέρος του αριστερού της χεριού, κοντά στον αγκώνα.

Στο πλαίσιο της προώθησης της ταινίας η Αντζελίνα, η οποία έφτασε στο Κανκούν με ιδιωτικό τζετ έχοντας μαζί της και τα παιδιά της, έδωσε μια συνέντευξη στο αυγουστιάτικο τεύχος του περιοδικού "Vanity Fair". Μεταξύ των πολλών και διαφόρων για τα οποία μίλησε διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες που τη θέλουν έγκυο στο έβδομο παιδί της, χωρίς όμως να αποκλείσει το ενδεχόμενο να συμβεί κάτι τέτοιο στο μέλλον.

"Δεν το βλέπουμε αρνητικά", είπε, μιλώντας και εκ μέρους του Μπραντ, φυσικά. "Προσπαθούμε όμως να σιγουρέψουμε ότι θα μπορούμε να δώσουμε στον καθένα τον χρόνο που πρέπει", συμπλήρωσε. Εδώ που τα λέμε, δεν είναι και εύκολο να κουμαντάρεις έξι παιδιά! Για τους... ξεχασμένους, θυμίζουμε ότι το "θείον ζεύγος" της σόουμπιζ έχει τρία υιοθετημένα -τον 8χρονο Μάντοξ (Maddox), τον 6χρονο Παξ (Pax) και την 5χρονη Ζαχάρα (Zahara)- και τρία βιολογικά παιδιά -την 4χρονη Σιλό (Shiloh) και τα 23 μηνών δίδυμα Νοξ (Knox) και Βιβιέν (Vivienne).

Στην πορεία της συνέντευξης η Αντζελίνα μίλησε ακόμη και για το αν εκείνη και ο Μπραντ -με τον οποίο είναι ζευγάρι τα τελευταία 5 χρόνια- πρόκειται ποτέ να παντρευτούν. "Δεν είμαστε εναντίον του γάμου, αλλά είναι σαν να είμαστε ήδη παντρεμένοι", είπε συγκεκριμένα, λήγοντας το ζήτημα με συνοπτικές διαδικασίες.

Στην ταινία δράσης "Salt, η Αντζελίνα, υποδύεται μια δυναμική πράκτορα της CIA, η οποία κατηγορείται ως κατάσκοπος της Ρωσίας. Το τρέιλερ της ταινίας που θα δούμε στην Ελλάδα στις 16 Σεπτεμβρίου, μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα