Στην εντατική ο άντρας της Τόρι Σπέλινγκ

02.07.2010
Ακριβά πλήρωσε το αγαπημένο του χόμπι ο Ντιν ΜακΝτέρμοτ (Dean McDermott) αφού του κόστισε ένα ισχυρό τρύπημα στον πνεύμονα, ο οποίος και κατάρρευσε.


Ακριβά πλήρωσε το αγαπημένο του χόμπι ο Ντιν ΜακΝτέρμοτ (Dean McDermott) αφού του κόστισε ένα ισχυρό τρύπημα στον πνεύμονα, ο οποίος και κατάρρευσε.

Ο 43χρονος σύζυγος της Τόρι Σπέλινγκ (Tori Spelling) είχε ένα πολύ σοβαρό ατύχημα με τη μοτοσικλέτα του κατά τη διάρκεια βόλτας σε "ανώμαλους δρόμους" που έκανε με άλλους μηχανόβιους φίλους του την Τρίτη.

Μετά το ατύχημα, ο ΜακΝτέρμοτ δεν μπορούσε να κουνηθεί καν και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες αιμορραγούσε άσχημα από τραύμα το στο δεξί στήθος. Οι φίλοι του τον πήγαν σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες όπου εισήχθη αμέσως στη μονάδα εντατικής θεραπείας, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του.

Ο τυχερός -κατά τα άλλα- Ντιν, αναμένεται να αναρρώσει πλήρως πολύ σύντομα, αλλά προς το παρόν -και σύμφωνα με τη σύζυγό του- "πονάει πολύ".

Μιλώντας στο People.com η Σπέλινγκ αποκάλυψε ότι το ατύχημα αυτό λειτούργησε με διάφορους τρόπους στον άντρα της, ο οποίος το εξέλαβε ως σημάδι που τον βοήθησε να συνειδητοποιήσει ότι η οικογένειά του έχει τόσο μεγάλη σημασία για εκείνον, ώστε να μην ρισκάρει ξανά τη ζωή του με αυτό τον τρόπο.

"Μου τηλεφώνησε ένας φίλος του και μου είπε ότι είναι στην εντατική" είπε συγκεκριμένα η 37χρονη Τόρι, της οποίας το νέο βιβλίο "Uncharted TerriTORI" μόλις κυκλοφόρησε. "Δεν ήθελε να με τρομάξει και μου είπε απλά ότι είχε γίνει ένα ατύχημα και ότι έπρεπε να του κάνουν μερικές ακτινογραφίες. Στην αρχή έγινα έξαλλη μαζί του. Μετά όμως, όταν τον είδα ξαπλωμένο σε τέτοια κατάσταση και μου είπαν ότι ο πνεύμονάς του είχε καταρρεύσει και ότι έπρεπε να τον πάρουν στην εντατική, η καρδιά μου σταμάτησε. Ο μεγαλύτερος φόβος μου είχε γίνει πραγματικότητα", συμπλήρωσε με ένταση η Σπέλινγκ, η οποία πρόσφατα ισχυρίστηκε ότι όλοι οι πρώην συμπρωταγωνιστές της στην τηλεοπτική σειρά "Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς", τη μισούν, τονίζοντας ότι η συμπεριφορά τους άλλαξε με τα τον γάμο της με τον ΜακΝτέρμοτ.

Επιστρέφοντας στο ατύχημα, αναφέρουμε ότι αυτό δεν ήταν το πρώτο τέτοιου είδους για τον ΜακΝτέρμοτ. Νωρίτερα φέτος είχε ακόμη ένα, στο οποίο είχε τραυματίσει τον ώμο του, ενώ οι δυο τους είχαν μαλώσει για το ζήτημα επανειλημμένα, και ανοιχτά κατά τη διάρκεια της εκπομπής ριάλιτι στην οποία πρωταγωνιστούσαν με τίτλο "Tori & Dean: Home Sweet Hollywood".

Τώρα όμως τα πράγματα έγιναν πιο σοβαρά και σύμφωνα με την Τόρι, ο Ντιν υποσχέθηκε ότι οι μηχανές τελείωσαν για εκείνον.

"Όταν κατάφερε μου μιλήσει για πρώτη φορά στο νοσοκομείο, το μόνο που μπόρεσε να μου πει ήταν ένα 'Συγνώμη'. Εγώ, απλά κρατούσα το χέρι του και έκλαιγα. Και τότε τον άκουσα να λέει 'Δεν θα το ξανακάνω αυτό, ποτέ. Εσύ και τα παιδιά είστε το παν για μένα'", θυμάται με συγκίνηση η κόρη του διάσημου παραγωγού Άαρον Σπέλινγκ (Aaron Spelling).

Το ζευγάρι έχει δύο παιδιά, τον 3χρονο Λίαμ (Liam) και τη 2χρονη Στέλα (Stella), ενώ ο ΜακΝτέρμοτ έχει ακόμη έναν γιο από προηγούμενη σχέση του.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα