Το «όχι» του Σόμμερ στην Γωγώ!

27.04.2009
Αρνητικά απάντησε ο Κώστας Σόμμερ στην προ πολλών ετών αγαπημένη του Γωγώ Μαστροκώστα. Τι του ζήτησε και γιατί εκείνος της αρνήθηκε;

Από τον ΒΑΓΓΕΛΗ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

Αρνητικά απάντησε ο Κώστας Σόμμερ στην προ πολλών ετών αγαπημένη του Γωγώ Μαστροκώστα. Τι του ζήτησε και γιατί εκείνος της αρνήθηκε; Πανευτυχής είναι η Γωγώ Μαστροκώστα με την απρόσμενη επιτυχία της εκπομπής της στην Κύπρο! Η ίδια δηλώνει πολύ ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα και έχει βάλει τα δυνατά της για να βελτιώσει ακόμη περισσότερο τις επιδόσεις της.

Προσπαθεί λοιπόν να έχει σούπερ καλεσμένους κι ένα από τα πρόσωπα που ήθελε πάρα πολύ να φιλοξενήσει στη Μεγαλόνησο ήταν και ο Κώστας Σόμμερ. Όπως είναι γνωστό, η Γωγώ διατηρούσε δεσμό με το γνωστό ηθοποιό στο παρελθόν και θεώρησε ότι ήταν μια καλή ευκαιρία για να τα ξαναπούν οι δυο τους. Έτσι, λοιπόν, ζήτησε από τους συνεργάτες της να τον καλέσουν στο τηλέφωνο και να του μεταβιβάσουν την επιθυμία της να συναντηθούν στη... μικρή οθόνη. Έτσι κι έγινε.

Όταν όμως ο Κώστας Σόμμερ δέχτηκε το τηλεφώνημα από τους συνεργάτες της Γωγώς και του είπαν ότι εκείνη επιθυμεί να τον καλέσει στην εκπομπή της, απάντησε «όχι» χωρίς δισταγμό. Πίσω από αυτή την άρνηση βέβαια κρυβόταν ο εκνευρισμός του, μιας και ο ίδιος θεωρούσε σωστό ότι όφειλε η ίδια η Γωγώ να τον πάρει τηλέφωνο και να τον προσκαλέσει. Το γεγονός ότι εκείνη δεν σήκωσε το τηλέφωνο τον εκνεύρισε πάρα πολύ κι έτσι προτίμησε να μην πάει στην Κύπρο ως καλεσμένος της πρώην αγαπημένης του.