Η πιο σέξι 11άδα

02.07.2010
Αν πίσω από έναν επιτυχημένο άντρα βρίσκεται μια έξυπνη γυναίκα, τότε στο πλευρό των διάσημων ποδοσφαιριστών συναντάμε τις πιο σέξι καλλονές της υφηλίου. Δεν είναι δύσκολο όμως για έναν αστέρα των γηπέδων να έχει τη δυνατότητα της καλύτερης επιλογής, αφού διαθέτει φήμη, χρήματα, εξωτερική εμφάνιση...

Από τον ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΛΕΜΗ

Αν πίσω από έναν επιτυχημένο άντρα βρίσκεται μια έξυπνη γυναίκα, τότε στο πλευρό των διάσημων ποδοσφαιριστών συναντάμε τις πιο σέξι καλλονές της υφηλίου. Δεν είναι δύσκολο όμως για έναν αστέρα των γηπέδων να έχει τη δυνατότητα της καλύτερης επιλογής, αφού διαθέτει φήμη, χρήματα, εξωτερική εμφάνιση...

Και το γκολ στην καρδιά της κοπέλας που θα επιλέξει έρχεται πολύ γρήγορα.

Αλένα Σερέντοβα
Η σύζυγος του Ιταλού άσου Λουίτζι Μπουφόν είναι από τα πλέον διάσημα μοντέλα παγκοσμίως. Κάτοχος του στέμματος της Μις Τσεχοσλοβακία ασχολείται με το χώρο της μόδας από τα 15 της. Το προηγούμενο καλοκαίρι κι ενώ ήταν 5 μηνών έγκυος στο δεύτερο παιδί τους έκανε μαζί φυσικά με το διεθνή γκολκίπερ διακοπές στην Κρήτη.

Μαρισόλ Γκονζάλες
Η σύντροφος του Μεξικανού Κουατεμόκ Μπλάνκο είναι πρώην μοντέλο και νυν ηθοποιός. Μάλιστα, είχε εκπροσωπήσει το Μεξικό στα καλλιστεία Μις Υφήλιος του 2003. Οι κοινές εμφανίσεις τους είναι πάντα talk of the town στα celebrity reports παγκοσμίως.

Ιρίνα Σάικ
Ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής παγκοσμίως, Κριστιάνο Ρονάλντο, θα μπορούσε κάλλιστα να είναι μοντέλο. Εξ ου και έχει πρωταγωνίστησει στις καμπάνιες πολλών οίκων μόδας. Είναι φυσικό λοιπόν η εκλεκτή της καρδιάς του να είναι το διάσημο μοντέλο Ιρίνα Σάικ. Τα πρώτα παπαράτσι του ζευγαριού κυκλοφόρησαν τον περασμένο Μάιο.

Κάρολιν Σέλικο
Εδώ έχουμε να κάνουμε με έναν έρωτα διαρκείας. Η Καρολίν γνωρίστηκε με τον Βραζιλιάνο Κακά στο σχολείο και μέχρι σήμερα είναι μαζί. Παντρεύτηκαν το 2005, ενώ σε πρόσφατη συνέντευξή τους αποκάλυψαν πως ήρθαν για πρώτη φορά σε ερωτική επαφή μετά το γάμο τους.

Σάρα Καρμπονέρο
Η Ισπανίδα δημοσιογράφος έχει... κλέψει την καρδιά του Ίγκερ Κασίγιας, αλλά όχι και των συμπατριωτών της. Έχει ακούσει τα εξ αμάξης στις κερκίδες των ισπανικών γηπέδων, καθώς πολλοί φίλαθλοι της χρεώνουν μερίδιο ευθύνης για τις μέτριες έως κακές εμφανίσεις του Ισπανού γκολκίπερ.

Σιλβί φαν ντε Φάαρτ
Πολυτάλαντη η σύζυγος του Ολλανδού μεσοεπιθετικού Ράφαελ φαν ντε Φάαρτ. Μοντέλο, ηθοποιός, παρουσιάστρια, αλλά και μητέρα, είναι από τα πλέον δημοφιλή πρόσωπα στη χώρα της.

Σάρα Μπράτνερ
Η σύντροφος του Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ μόνο απαρατήρητη δεν περνάει. Μετά τη σύντομη σχέση της με τον πυγμάχο Βλαντιμίρ Κλίτσκο έπεσε στην αγκαλιά του Γερμανού άσου και έπειτα από 3 χρόνια δεσμού δηλώνει ερωτευμένη όσο ποτέ άλλοτε.

Άμπι Κλάνσι
Άλλη μια σταρ βρετανικής προέλευσης. Η σύντροφος του Άγγλου σταρ των γηπέδων Πίτερ Κράουτς έγινε περισσότερο γνωστή όχι από το δεσμό της, αλλά από την εμπλοκή της σε σκάνδαλο υπόθεσης ναρκωτικών.

Κόλιν ΜακΛούλιν
Περισσότερα από 6 εκατ. ευρώ στοίχισε ο γάμος της Κόλιν με το διεθνή παίκτη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Αγγλίας Γουέιν Ρούνεϊ. Το νυφικό κόστισε 170.000 ευρώ, ενώ οι μόλις 64 καλεσμένοι της τελετής μεταφέρθηκαν στο μαγευτικό Πόρτο Φίνο με 5 ιδιωτικά αεροσκάφη!

Zαΐρα Νάρα
Η σύντροφος του άσου της Ουρουγουάης και της Ατλέτικο Μαδρίτης Ντιέγκο Φορλάν είναι από τα πλέον διάσημα μοντέλα παγκοσμίως. Το 2009 ψηφίστηκε ως η πιο σέξι σύντροφος ποδοσφαιριστή στο ισπανικό πρωτάθλημα σε ψηφοφορία γνωστού αθλητικού περιοδικού.

Σουζάνα Βέρνερ
Η σέξι Βραζιλιάνα σύντροφος του Χούλιο Σέζαρ δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Μοντέλο και ηθοποιός, έχει δύο παιδιά με τον τερματοφύλακα της Σελεσάο, γι’ αυτό και τα τελευταία χρόνια έχει αποχωρήσει από το θαυμαστό κόσμο της σοουμπίζ.