Minimal αισθητική

02.07.2010
Η αλήθεια είναι πως επειδή είμαι κάπως κλασικός σε κάποιες συνήθειες, στο άκουσμα «Ελούντα» το μυαλό μου πηγαίνει σε δύο ξενοδοχεία.

Η αλήθεια είναι πως επειδή είμαι κάπως κλασικός σε κάποιες συνήθειες, στο άκουσμα «Ελούντα» το μυαλό μου πηγαίνει σε δύο ξενοδοχεία. Ο Γιάννης Καζανίδης όμως κατάφερε να μου ανατρέψει τέτοιες σκέψεις!

Με ένα κοσμικό κάλεσμα στο ολοκαίνουργιο "κυριολεκτικά" «Gran Melia Resort & Luxury Villas Daios Cove» πρόσωπα της σοουμπίζ και των ΜΜΕ γνωρίσαμε την Ελούντα του 2010. Το συγκλονιστικό minimal ξενοδοχείο έκανε δύσκολο ξεκίνημα (γιατί αν κρίνω από εμάς ως πρώτους φιλοξενούμενους, πιστέψτε με, δεν ήταν εύκολο! Όλοι οι απαιτητικοί και μουντρούχηδες μαζεμένοι!) και πραγματικά κέρδισε τις θετικότερες εντυπώσεις, παρά το γεγονός ότι περνάει τις «παιδικές του αρρώστιες». Το ξενοδοχείο ήταν ένα μεγάλο playground κοσμικών. Οι bon viveur Στράτος Τζώρτζογλου και Μέμος Μπεγνής απολάμβαναν την haute cuisine των εστιατορίων, η Χριστίνα Παππά, η Αννίτα Ναθαναήλ και η Μάντα Παπαδάκου χαλάρωναν στο hi-tech spa, ο Σπύρος Πώρος με τον Γιώργο Σατσίδη έκαναν «κόντρες» στην πισίνα και γνωστά μοντέλα έλιαζαν τα ηλιοκαμένα γραμμωμένα κορμιά τους. Από την άλλη πλευρά του ξενοδοχείου, ο Μιχάλης Ασλάνης ετοίμαζε τις βραδινές εμφανίσεις για τη δεξίωση των εγκαινίων και η Σοφία Αλιμπέρτη παρακολουθούσε από την ιδιωτική της πισίνα.

Η βραδιά των εγκαινίων μας βρήκε όλους «εξαντλημένους» από την ξαφνική και υπερβολική χαλάρωση της ημέρας και με τις lounge μουσικές του Αλέξανδρου Χριστόπουλου δεν αργήσαμε να αφεθούμε στη γλυκιά μαγεία της ηρεμίας και της ατέλειωτης θάλασσας του κόλπου του Μιραμπέλο.