«Ο γάμος αργεί ακόμη»

09.04.2009
Αυτό δηλώνει στο ΛΟΙΠΟΝ η Νεσχάν Μουλαζίμ, χωρίς ωστόσο να κρύβει ότι είναι μέσα στα σχέδια που κάνουν για το μέλλον με τον αγαπημένο της Πάνο Παπάζογλου. Για την ώρα το ζευγάρι ετοιμάζεται να περάσει το φετινό καλοκαίρι στη Μύκονο, αφού ο Πάνος συνεργάζεται με γνωστό νυχτερινό μαγαζί του κοσμοπολίτικου νησιού.

Αυτό δηλώνει στο ΛΟΙΠΟΝ η Νεσχάν Μουλαζίμ, χωρίς ωστόσο να κρύβει ότι είναι μέσα στα σχέδια που κάνουν για το μέλλον με τον αγαπημένο της Πάνο Παπάζογλου. Για την ώρα το ζευγάρι ετοιμάζεται να περάσει το φετινό καλοκαίρι στη Μύκονο, αφού ο Πάνος συνεργάζεται με γνωστό νυχτερινό μαγαζί του κοσμοπολίτικου νησιού. Όλο και πυκνώνουν οι φήμες τελευταία ότι το ζευγάρι ετοιμάζεται σύντομα να χορέψει το χορό του Ησαΐα, ωστόσο όπως αποκαλύπτει στο ΛΟΙΠΟΝ η Νεσχάν: «Ναι, το έχουμε συζητήσει και την Πρωτοχρονιά μου έκανε πρόταση και μου προσέφερε δαχτυλίδι. Αλλά δεν παντρευόμαστε ακόμα, μάλλον μέσα στο 2010 το βλέπω...». Γνωρίστηκαν πριν από περίπου ένα χρόνο και «έδεσαν» από την πρώτη στιγμή. Πολύ σύντομα μάλιστα πήραν την απόφαση να συγκατοικήσουν. Οι δυο τους πέρασαν όλο το καλοκαίρι στη Μύκονο. Ωστόσο, προτιμούν να κρατάνε την προσωπική τους ζωή μακριά από τη δημοσιότητα και να ζουν ανέμελα τον έρωτά τους χωρίς κάμερες και φώτα, μιας και είναι άνθρωποι χαμηλών τόνων. «O Πάνος είναι πανευτυχής και δεν το κρύβει. Περνάει μία από τις καλύτερες φάσεις της ζωής του έχοντας στο πλάι του την αγαπημένη του Νεσχάν», μας αποκάλυψε πρόσωπο από το στενό περιβάλλον τους.

Όποτε εκείνος καταφέρνει να είναι μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους, μιας και αγωνίζεται ως ποδοσφαιριστής σε ομάδα των βορείων προαστίων, παίρνει την καλή του και απολαμβάνουν τις αποδράσεις τους από το κλεινόν άστυ με το καινούργιο τους τζιπ. Αγαπημένο και ταιριαστό ζευγάρι, όπως όλα δείχνουν, έχουν πάρει τις αποφάσεις τους και ελπίζουν ότι θα μείνουν μαζί για μια ζωή. Τους το ευχόμαστε ολόψυχα!