Χώρισε οριστικά η Τζένιφερ Ανιστον!

13.03.2009
Η Τζένιφερ ΄Ανιστον (Jennifer Aniston) χώρισε οριστικά από τον μουσικό Τζων Μάγιερς(John Mayer) σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού "People".

Αμέσως μόλις γύρισε από το ταξίδι της στην Ευρώπη για την προώθηση της ταινίας της "Μάρλεϊ, Ένας Μεγάλος Μπελάς" (Marley and Me), η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) φρόντισε να χωρίσει (για ακόμη μια φορά) από τον μουσικό Τζον Μάγιερ (John Mayer).

Η δημοφιλής ηθοποιός έμεινε και πάλι μόνη, αφού όπως η ίδια ομολόγησε πρόσφατα σε συνέντευξη της, δεν κατάφερε να βρει την "τέλεια σχέση". Εδώ που τα λέμε, όταν έχεις υπάρξει σύζυγος του Μπραντ Πιτ (Brad Pitt), δεν είναι κι εύκολο να βρεις ισάξιο αντικαταστάτη...

Έτσι μόλις γύρισε αποφάσισε να πει το "οριστικό αντίο" στον Τζον Μάγιερ, μετά από έναν χρόνο σχέσης με αρκετά σκαμπανεβάσματα. "Είχαν αρκετές διαφωνίες και αυτό τους οδήγησε στον χωρισμό", είπε στενός φίλος τους ζευγαριού.

"Η Τζένιφερ προχωράει μπροστά -όπως ξέρει πάντα να κάνει- και δείχνει χαρούμενη. Δεν τον έχει πάρει κατάκαρδα αφού ο χωρισμός ήταν κοινή απόφαση"!

Τις τελευταίες εβδομάδες το πρώην "φιλαράκι" περνούσε αρκετά χρόνο με την κολλητή της Κόρτνεϊ Κοξ (Courteney Cox) και την δάσκαλο της γιόγκα Μάντι Ίνγκμπερ( Mandy Ingber), ενώ ο Μάγιερ ήταν απασχολημένος με την ανακαίνιση του σπιτιού του και την ηχογράφηση του καινούργιου του άλμπουμ.

Και ξαφνικά έσκασε η είδηση του χωρισμού από το τηλεοπτικό κανάλι "Ε!". Όμως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η 40χρονη Άνιστον και ο 31χρονος Μάγιερ χωρίζουν. Τον Αύγουστο του 2008, είχαν εκδηλώσει την επιθυμία να μείνουν χώρια. Και τότε ο Μάγιερ είχε στήσει μια αυτοσχέδια συνέντευξη τύπου, έξω από το γυμναστήριο του στην Νέα Υόρκη, εξηγώντας στους δημοσιογράφους:

"Διέλυσα το δεσμό για θέλω να είμαι μόνος. Δεν μου αρέσει να σπαταλάω άσκοπα το χρόνο κάποιου, αν κάτι δεν είναι σωστό". Παραδόξως, στις τελευταίες εμφανίσεις του το ζευγάρι έδειχνε να είναι ευτυχισμενο!

Στην απονομή των Όσκαρ, η Ανιστον παρουσίασε επίσημα τον Μάγιερ στο κόκκινο χαλί και όλοι πίστευαν ότι ο δεσμός θα είχε αίσιο τέλος. Τότε, ο σύντροφος της είχε ομολογήσει ότι δέχθηκε να την συνοδεύσει για συμπαράσταση, αφού θα ήταν η πρώτη φορά που θα συναντούσε το ζεύγος "Μπραντζελίνα", μετά το διαζύγιο της από τον Μπραντ Πιτ.

Ωστόσο, όπως δήλωσε και η ίδια η Άνιστον στην κυριακάτικη έκδοσης της εφημερίδας Mail: "Ποιος είπε ότι κάθε σχέση πρέπει να διαρκεί για πάντα"; Παράλληλα, όπως παραδέχτηκε για άλλη μια φορά σε συνέντευξη της σε αγγλικό περιοδικό, "άντρας της ζωής" της παραμένει ο Μπραντ, αφού:

"Με τον Μπραντ έζησα εφτά ευτυχισμένα χρόνια και θα τον αγαπάω για την όλη μου την ζωή. Δεν μπορώ να σβήσω την καλές αναμνήσεις".