Περιπέτεια υγείας με αίσιο τέλος

06.03.2009
Μια μικρή περιπέτεια με την υγεία της πέρασε η Ζωή Λάσκαρη, που έκανε τις κόρες της Μαρία-Ελένη και Μάρθα, αλλά και το σύζυγό της Αλέξανδρο Λυκουρέζο να λαχταρίσουν από την αγωνία τους.

Μια μικρή περιπέτεια με την υγεία της πέρασε η Ζωή Λάσκαρη, που έκανε τις κόρες της Μαρία-Ελένη και Μάρθα, αλλά και το σύζυγό της Αλέξανδρο Λυκουρέζο να λαχταρίσουν από την αγωνία τους. Τι συνέβη όμως και προκάλεσε τόση αναστάτωση; Υποβλήθηκε σε μια επέμβαση-express στο πόδι της.

Εδώ και αρκετές ημέρες η γνωστή ηθοποιός ταλαιπωρούνταν από πόνους στο ισχίο. Η ίδια αρχικά δεν έδωσε μεγάλη σημασία και απέδωσε τις ενοχλήσεις στο βαρύ επαγγελματικό της πρόγραμμα, αλλά και στις συχνές αλλαγές του καιρού. Η κ. Λάσκαρη πήρε κάποια παυσίπονα, ωστόσο, οι πόνοι δεν υποχωρούσαν, το αντίθετο μάλιστα. Έτσι, αποφάσισε να επισκεφθεί γνωστό νοσηλευτικό κέντρο για τις απαραίτητες εξετάσεις. Το αποτέλεσμα δεν ήταν ανησυχητικό, αλλά έπρεπε να αντιμετωπιστεί άμεσα.

Οι ακτινογραφίες έδειξαν συσσώρευση υγρού στο ισχίο, το οποίο έπρεπε να αφαιρεθεί άμεσα προκειμένου να σταματήσουν οι πόνοι, αλλά και να μην υπάρξει πρήξιμο. Αποφασίστηκε, λοιπόν, η γνωστή ηθοποιός να εισαχθεί στο χειρουργείο για να αντιμετωπιστεί το μικρό πρόβλημα. Η επέμβαση ήταν πολύ σύντομη, απόλυτα επιτυχής και η Ζωή Λάσκαρη παρέμεινε στο νοσοκομείο μόλις μία νύχτα για καθαρά προληπτικούς λόγους.

Εξυπακούεται πως από το πλευρό της δεν έφυγαν στιγμή τόσο η Μαρία-Ελένη και η Μάρθα όσο και ο σύζυγός της Αλέξανδρος Λυκουρέζος. «Η μικρή περιπέτεια τους λαχτάρισε, γιατί συνέβη ξαφνικά. Δεν τους δημιούργησε όμως καμία ανησυχία, καθώς εξαρχής γνώριζαν πως δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό», μας εκμυστηρεύτηκε φίλη της Ελληνίδας σταρ. Το δωμάτιο του νοσοκομείου κατακλύστηκε από τεράστιες ανθοδέσμες και κάρτες με ευχές για ταχεία ανάρρωση από συναδέλφους και φίλους της αγαπημένης ηθοποιού. Της ευχόμαστε ολόψυχα περαστικά.