Μέγαρο υγείας

12.02.2009
Είναι ευχάριστο το γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα βλέπουμε νέες ή ανακαινισμένες ιατρικές μονάδες.

Είναι ευχάριστο το γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα βλέπουμε νέες ή ανακαινισμένες ιατρικές μονάδες. Δεν ξέρω αν αυτό μας προσδίδει ένα αίσθημα ασφάλειας, αλλά τουλάχιστον μας γεμίζει ελπίδες για ανάλογες αναβαθμίσεις και στον τομέα της δημόσιας υγείας.

Με μια διαφωτιστική εκδήλωση παρουσιάστηκαν επίσημα στο Μέγαρο Μουσικής το σκεπτικό που οδήγησε στη δημιουργία της Πρότυπης Νοσηλευτικής Μονάδας Νέο Αθήναιον MD Hospital καθώς και τα στοιχεία που την κάνουν να ξεχωρίζει από κάθε άλλο ελληνικό νοσοκομείο.

Η εκδήλωση πλαισιώθηκε από τους ήχους του γνωστού πιανίστα και συνθέτη Σταύρου Λάντσια, η οποία, αν και είχε καλεσμένους σπουδαία πρόσωπα κυρίως από τον ιατρικό χώρο, είχε ενδιαφέρον για όλους μας.

Για εμάς θεωρώ ότι μια φράση των ομιλητών περικλείει όλα όσα θέλαμε να ακούσουμε: «Στο Νέο Αθήναιον ΜD Hospital η όλη διαδικασία από την πρώτη σας επίσκεψη μέχρι την εισαγωγή σας στην κλινική, τη νοσηλεία και την επανεξέτασή σας μετά το εξιτήριο είναι σχεδιασμένη με σκοπό να συναντήσετε ένα οικείο περιβάλλον και να νιώσετε ασφάλεια και ζεστασιά».