Ιωάννα Τούνη: Νέα περιπέτεια στο Lounge στο Ελευθέριος Βενιζέλος

15.10.2024
Ιωάννα Τούνη: Νέα περιπέτεια στο Lounge στο Ελευθέριος Βενιζέλος
Σχεδόν κάθε πτήση και μια νέα περιπέτεια

Αυτά φυσικά και συμβαίνουν, ειδικά ότνα πετάς πολύ συχνά. Και η Ιωάννα Τούνη έχει τις αίθουσες αναμονής των αεροδρομίων στην Ελλάδα και τον κόσμο, τρίτο σπίτι της (μετράμε σπίτι Αθήνας και σπίτι Θεσσαλονίκης).

Η ζωή της, ο άνθρωπός της, Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι στην Αθήνα, η δουλειά της και οι κολλητοί της στη Θεσσαλονίκη, λογικά πηγαινοέρχεται κάθε τρεις και λίγο ανάμεσα στις δύο πόλεις. Γι' αυτό και έψαχνε και παιδικό σταθμό και στην πρωτεύουσα και στην συμπρωτεύουσα και παρά το γεγονός οτι εκεί έχει και βοήθεια από τη θεία της και τις κολλητές της που αν χρειαστεί αναλαμβάνουν χρέη baby sitter για τον 22 μηνών Πάρη.

Ναι, τον έχει σχεδόν πάντα μαζί της παντού. Και φυσικά ένα μικρό παιδί δεν είναι στρατιώτης να υπακούει σε εντολές. Έχει τις καλές και τις κακές μέρες του, μπορεί να κουραστεί, να γκρινιάξει, ακόμα και να κλάψει γοερά και ασταμάτητα χωρίς κάππιον προφανή λόγο ανά πάσα στιγμή. Και αυτό ακριβώς συνέβη χθες το απόγευμα που η Ιωάννα Τούνη είχε προγραμματίσει να ταξιδέψει από Αθήνα για Θεσσαλονίκη προκειμένου σήμερα από νωρίς το πρωί να κάνει τα ραντεβού της για τη βιοτεχνία της και τις νέες συλλογές.

Ο Πάρης είχε εκνευρισμό. Έτσι όταν βρέθηκαν στο Lounge της πρώτης θέσης στο Ελευθέριος Βενιζέλος περιμένοντας να έρθει η ώρα της επιβίβασης ο πιτσιρίκος δεν σταμάτησε λεπτό να γκρινιάζει και να κλαίει. Ότι κι αν έκανε η διάσημη μαμά του που η αλήθεια είναι πως έκανε -όπως και κάθε μαμά στη θέση της- ότι μπορούσε για να τον ηρεμήσει. Τι παιχνίδια, τι σνακ, μάταια...

Το αποτέλεσμα ήταν να διαμαρτυρηθεί άλλος επιβάτης της πρώτης θέσης που επίσης βρισκόταν στο Lounge -να, αυτά είναι δράματα- και να ζητήσει να σταματήσει το μωρό! Δεν την αδικούμε την Ιωάννα που την "άκουσε" όταν την πλησίασε προσωπικό εδάφους με ευγένεια βέβαια για να τη ρωτήσει τι μπορούν να κάνουν για να ησυχάσει κι αν χρειάζεται να της φέρει κάτι.

Φτάνοντας πια στη Θεσσαλονίκη και βάζοντας τον Πάρη πια για ύπνο η Ιωάννα σε μια σειρά από stories διηγήθηκε την νέα της περιπέτεια, στέλνοντας μήνυμα προς όλες τις μαμάδες να μην ντρέπονται, να μην νιώθουν άσχημα γιατί αυτά συμβαίνουν με ένα μικρό παιδί και να μην μασάνε σε παρατηρήσεις. «Τι να κάνω; Να το φιμώσω;» είπε χαρακτηριστικά. Κι αν και δεν συμφωνούμε πάντα μαζί της, εδώ έχει δίκιο.

Τελευταία τροποποίηση στις 15.10.2024 - 11:24