Ο Ίαν Στρατής στα drums με την Ολίβια αγκαλιά είναι ότι πιο όμορφο είδαμε σήμερα

15.09.2024
Ο Ίαν Στρατής στα drums με την Ολίβια αγκαλιά είναι ότι πιο όμορφο είδαμε σήμερα
Επίσημη έξοδος για όλη την οικογένεια σήμερα

Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής δεν κάνουν συχνές κοσμικές εμφανίσεις. Πόσο μάλλον με το κορτσάκι τους, την Ολίβια που πλέον σε λίγους μήνες θα γίνει 2 χρονών. Το ζευγάρι γενικά προτιμάει να ζει πιο ήρεμα αφοσιωμένο στην οικογένειά του και στον στενό του φιλικό κύκλο.

Όλη τους η έννοια η κορούλα τους και εκεί αφιερώνουν και όλη τους την ενέργεια. Η Μαίρη Συνατσάκη ελάχιστες φορές αποχωρίζεται τη μικρή ενώ κι ο Ίαν Στρατής είναι ενεργός μπαμπάς συμμετέχοντας τρισευτυχισμένος στο μεγάλωμα της πιτσιρίκας τους.

Σήμερα όμως, όπως ανακοίνωσε και η ίδια η Μαίρη Συνατσάκη ήταν η πρώτη τους οικογενειακή επίσημη έξοδος στις χαρές πολύ κοντινού τους προσώπου. Και έβαλαν όλοιω τα καλά τους.

Λίγες ώρες αργότερα η Μαίρη δημοσίευσε ένα instagram Vs Reality με την ίδια να ποζάρει υπέρλαμπρη στον χώρο του event και στην αμέσως επόμενη φωτό να έχει στην αγκαλιά της την δίχρονη κόρη της την οποία πήρε ο ύπνος.

Ενώ ο μπαμπάς Ίαν Στρατής έβαλε ίσως την πιο όμορφη φωτογραφία με την κόρη του. Στα Drums της ορχήστρας με την Ολίβια να κρατάει τις μπαγκέτες -είχε να πάρει- κι εκείνον να την πρατηρεί τρυφερά.

Τελευταία τροποποίηση στις 15.09.2024 - 23:16