Θανάσης Πατριαρχέας-Βίβιαν Δράκου: Βάφτισαν την τρίτη κόρη τους με νονό τον Γιώργο Γάλλο (Αποκλειστικό)

Θανάσης Πατριαρχέας-Βίβιαν Δράκου: Βάφτισαν την τρίτη κόρη τους με νονό τον Γιώργο Γάλλο (Αποκλειστικό)
Μια ημέρα μεγάλης χαράς η σημερινή για τον ηθοποιό Θανάση Πατριαρχέα και την οικογένειά του

Βλέπετε, σήμερα και για να είμαστε απόλυτα ακριβείς, εδώ και λίγη ώρα βαπτίζουν την τρίτη τους κορούλα με νονούς τον Γιώργο Γάλλο και μια στενή προσωπική φίλη τους. Ο Θανάσης Πατριαρχέας και η Βίβιαν Δράκου έχουν αποκτήσει τρία κοριτσάκια, την Κύνθια, την Σταύρια και την μόλις δύο χρονών αβάπτιση ως σήμερα μικρούλα τους που θα πάρει ένα επίσης ασυνήθιστο όνομα -όπως και οι μεγαλύτερες αδερφές της- που διάλεξαν οι γονείς της.

THANASSIS_PATRIARXEAS_KAI_VIVIAN_DRAKOU_3_229e0.jpg

Το γνωρίζουμε όπως γνωρίζουμε και την τοποθεσία του μυστηρίου αλλά οι ίδιοι δεν επιθυμούν να υπάρξει δημοσιογραφική κάλυψη και ο φωτογράφος μας σεβόμενος την επιθυμία τους -και όχι την απειλή μηνύσεως καθότι τα ανήλικα δεν υπήρχε περίπτωση να φανούν χωρίς την άδεια των γονιών τους- αποχώρησε από την εκκλησία.

Τα δύο μεγαλύτερα κορίτσια του ζευγαριού είχαν βαπτιστεί μαζί το καλοκαίρι του 2022 στην πατρίδα του Θανάση Πατριαρχέα την Πύλο σε μια παραδοσιακή διπλή βάπτιση που άφησε εποχή στο χωριό με αρνιά και γουρουνοπούλες και γλέντι ως το πρωί με τον κολλητό τους φίλο Κυριάκο Κυανό να αναλαμβάνει τη διασκέδαση των καλεσμένων τους.

THANASSIS_PATRIARXEAS_KAI_VIVIAN_DRAKOU_2_53ad5.jpg

Αυτή τη φορά η βάφτιση γίνεται εντός Αθηνών στα Νότια Προάστια και θα ακολουθήσει ένα party για όλους τους καλεσμένους του τρισευτυχισμένου ζευγαριού σε μαγαζί της παραλιακής. Πριν από λίγες ώρες η μαμά Βίβιαν έβαλε κι ένα story με τη δική της προετοιμασία, χωρίς φυσικά να αναφέρει για που ετοιμάζεται. Κούκλα και να τους ζήσει και η νεοφώτιστη.

viviandrakou_patriarchea_16f39.jpg

3457811800361359975_7d110.jpg

Τελευταία τροποποίηση στις 16.09.2024 - 00:33