Ευγενία Σαμαρά: «Ξεκίνησα την ψυχοθεραπεία από περιέργεια και στην πορεία βρήκα πολλά»

14.09.2024
Ευγενία Σαμαρά: «Ξεκίνησα την ψυχοθεραπεία από περιέργεια και στην πορεία βρήκα πολλά»
Η ηθοποιία, η παρουσίαση και η απόφασή της να ξεκινήσει ψυχοθεραπεία

Την Ευγενία Σαμαρά υποδέχτηκαν σήμερα στην πρώτη τους εκπομπή για αυτή την τηλεοπτική σεζόν η Ζωή Κρονάκη και ο νέος παρτενέρ της Τάσος Ιορδανίδης στο «Καλημέρα είπαμε;» Και όπως ήταν λογικό οι δύο ηθοποιοί που τα τελευταία χρόνια έχουν περάσει και στην παρουσίαση σχολίασαν αυτή την επαγγελματική νέα τους ιδιότητα:

«Αγάπησα πολύ το Switch, δεν ξέρω εσύ πως… Το λέω σε εσένα, γιατί είσαι ηθοποιός και βρέθηκες σε ένα άλλο πόστο. Εμένα με ενθουσίασε αυτό», είπε αρχικά η Ευγενία Σαμαρά στον Τάσο Ιορδανίδη.
Η Ζωή Κρονάκη ανέφερε: «Τώρα έθεσες κάτι, επειδή αναφέρθηκες και στον Τάσο και λες “είμαστε και οι δύο ηθοποιοί και πλέον έχουμε αναλάβει κι ένα άλλο ρόλο, των παρουσιαστών”. Ο Τάσος φέτος στην παρεούλα μας, εσύ με το Switch. Κι έχει ανοίξει κι ένας διάλογος, το βλέπαμε και πέρυσι, εσένα κιόλας κάποιοι συνάδελφοι σού την είπαν»
Τ.Ι.: Θα πας στο θέμα “παρουσιαστής – ηθοποιός” τώρα;
Ζ.Κ.: Λίγο, επειδή το ανέφερε η Ευγενία το λέω.
Ε.Σ.: Ναι ναι, κι εγώ το άκουσα πέρυσι, δεν ήξερα ότι έχει γίνει κάποιο θέμα, αλλά με ρωτούσαν μετά στις συνεντεύξεις.

Στη συνέχεια η Ευγενία Σαμαρά αποκάλυψε πόσο τη βοήθησε στη ζωή της η απόφασή της να δοκιμάσει την ψυχοθεραπεία:

«Ξεκίνησα την ψυχοθεραπεία από περιέργεια. Καταλάβαινα ότι η ζωή μου αποτελείται από κάποια συγκεκριμένα μοτίβα, τα οποία δεν μου πολυαρέσουν, αλλά βλέπω ότι επαναλαμβάνονται με έναν τρόπο. Κι ενώ το λογικό μου λέει να ξεφύγω και να δοκιμάσω κάτι άλλο, κάπως φτιάχνω τις καταστάσεις ίδιες. Άρα επαναλαμβάνω τα μοτίβα χωρίς συνείδηση. Οπότε αυτό, από περιέργεια ξεκίνησε και στην πορεία βρήκα πολλά» είπε αρχικά η Ευγενία Σαμαρά και συνέχισε αναφερόμενη στην απώλεια του πατέρα της:

«Εντάξει, δεν μπορώ να πω ότι η απώλεια του πατέρα μου δεν ήταν ένα γεγονός, το οποίο με έβαλε να "σκάψω" πιο βαθιά. Οπότε, υπάρχουν γεγονότα και πιο μικρά, αλλά και αυτό που ήταν μεγάλο, που με αφύπνισαν και μου έλεγαν ότι "τώρα έχεις φτάσει σε ένα σημείο, αλλά βγάλε κι άλλη φλούδα από το κρεμμύδι". Δεν νομίζω ότι τελειώνει ποτέ αυτό», σημείωσε η ηθοποιός κλείνοντας.

Αλήθεια τι δεν γνωρίζετε για εκείνη;

Τελευταία τροποποίηση στις 14.09.2024 - 23:08