Αθηνά Οικονομάκου: Τραγουδάει στο αυτοκίνητο κι ότι κι αν λέει, θυμίζει τον Καζαντζίδη

13.09.2024
Αθηνά Οικονομάκου: Τραγουδάει στο αυτοκίνητο κι ότι κι αν λέει, θυμίζει τον Καζαντζίδη
Μόνο στην πλάκα μπορεί να πάρει αυτό που της συμβαίνει με τη φωνή της εδώ και λίγες ημέρες η Αθηνά Οικονομάκου.

Η ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά "Έχω παιδιά" ταλαιπωρείται από μια βαριά λαρυγγίτιδα με αποτέλεσμα η φωνή της να βγαίνει δυσκολία και σε πολύ χαμηλούς τόνους. Βαριά κι ασήκωτη... Και φυσικά όλο αυτό την έχει κάνει να μην μπορεί να συμμετάσχει στα γυρίσματα πηγαίνοντας πίσω το πρόγραμμά της και αγχώνοντάς και την ίδια αρκετά.

Όντας επαγγελματίας πολλά χρόνια η Αθηνά Οικονομάκου ξέρει τι σημαίνει να τινάζεται ένα πρόγραμμα γυρισμάτων στον αέρα και κάνει τα πάντα -ότι της λένε η γιατροί- για να το ξεπεράσει και να επανέλθει η φωνή της στο φυσικό της ηχόχρωμα.

Μέχρι τότε κι αφού δεν μπορεί να κάνει τίποτα άλλο αποφάσισε να αυτοτρολαριστεί για τις χαμηλές νότες που πιάνει πια κάνοντας καραόκε μέσα στο αυτοκίνητό της με διάφορα τραγούδια. Από γυναικεία πασίγνωστα μέχρι και λαϊκά του Καζαντζίδη -το οποία της ταίριαξαν ταμάμ με αυτή τη φωνή. Δυο νότε όλες κι όλες πιάνει αλλά... το ευχαριστιέται.

@athinao1konomakou Με 2 νότες το έβγαλα ΟΛΟΟΟ😂😂 Ας ευχηθούμε να μην πέσω ποτέ ξανά τόσο χαμηλά #φωνητικά ♬ πρωτότυπος ήχος - Athina Oikonomakou

Τελευταία τροποποίηση στις 13.09.2024 - 15:45