Το make up free καλοκαίρι της Ελένης Μενεγάκη

02.09.2024
Το make up free καλοκαίρι της Ελένης Μενεγάκη
Ελεύθερη από υποχρεώσεις απολαμβάνει τον παράδεισό της

Εκείνον που έχει φτιάξει μαζί με τον σύζυγό της Ματέο Παντζόπουλο σε ένα παραδεισένιο μέρος, τα Άχλα της Άνδρου. Δεν ξέρουμε για πόσο διάστημα η Ελένη Μενεγάκη θα μείνει εκτός τηλεόρασης, γνωρίζουμε οτι δέχεται στενό μαρκάρισμα από πολλές πλευρές για να επιστρέψει.

Το σίγουρο είναι πως επειδή πρόκειται για την εξυπνότερη ίσως γυναίκα στην ελληνική τηλεόραση ότι κι αν αποφασίσει δεν θα είναι τυχαία επιλογή. Καμιά της κίνηση δεν είναι τυχαία. Οικονομική ανάγκη φυσικά δεν έχει. Kαι μόνο το εμπορικό κομμάτι στο instagram της που αριθμεί 1.300.000 followers φτάνει και περισσεύει, αλλά η Ελένη είναι αεικίνητη και δεν επαναπαύεται ποτέ.

Προς το παρόν -και μέχρι να αρχίσουν τα μικρότερα παιδιά της τις σχολικές τους υποχρεώσεις (Η Βαλέρια και η Μαρίνα δηλαδή) παραμένει στην ξενοδοχειακή μονάδα που διατηρούν στα Άχλα στην Άνδρο κάνοντας και κάποιες ολιγοήμερες αποδράσεις με σκάφος στο Ιόνιο που λατρεύει.

Όλο αυτό το διάστημα η ίδια η Ελένη κρατάει την επαφή με τον κόσμο της τροφοδοτώντας τον λογαριασμό της με μετρημένα μεν, αλλά όλο νόημα posts - με τα stories δεν τα πάει καλά και το έχει μοιραστεί με τον κόσμο. Στα περισσότερα από αυτά είναι άβαφη εντελώς ενώ στα ελάχιστα που φοράει κάτι στο πρόσωπο αυτό είναι μάσκαρα και κραγιόν.

Ελεύθερη από υποχρεώσεις, ελεύθερη κι από make up.

Τελευταία τροποποίηση στις 02.09.2024 - 02:47